We horen graag over jouw project.

Hallenweg 2
5615 PP Eindhoven
The Netherlands

+31 40 29 100 28 info@hal2.nl

Van Tankopslag naar Creatief kantoor

03.07.2020

Tussen ‘s-Hertogenbosch en Vught ligt, omarmd door natuur, Fort Isabella. Een historisch fort dat de natuurgebieden Gement en de Bossche Broek verbindt. Het voormalige fort en kazerneterrein is sinds kort de thuisbasis van Reclamebureau de Code.

Hal2 maakte het Interieurontwerp voor het nieuwe kantoor en begeleidde en coördineerde de complete realisatie.
Bas van de Wiel, eigenaar van de Code, vertelt over de samenwerking met Hal2.

HOE ZIJN JULLIE BIJ HAL2 TERECHT GEKOMEN?

 

We zijn jullie projecten een aantal keer tegengekomen. Zoals het interieur van het SX-gebouw op Strijp S, maar ook via Instagram. Jullie zijn daarnaast een van de weinige interieurontwerpers waarbij de website echt pakt!

Halverwege vorig jaar hadden we een nieuwe locatie voor ons kantoor op het oog op het terrein van Fort Isabella in Vught. Echt een plek met ambitie en dit moest ons nieuwe honk worden. In de eerst kennismaking met Hal2 was er gelijk een klik. De manier waarop Hal2 werkt is herkenbaar voor ons. Uiteindelijk vormde onze eigen nieuwe identiteit de basis voor het interieur.

“Wij zijn verrast door de indeling. Hal2 heeft het maximale uit de beperkte ruimte gehaald. Elke plek klopt en voelt goed.”

Hal2 heeft het design en build traject optimaal tot z’n recht laten komen en met een strakke planning en coördinatie in 2 weken tijd een werkbaar kantoor opgeleverd.

MET WELKE VRAAG KWAM JE BIJ HAL2?

Vanuit onze nieuwe identiteit en aangescherpte positionering wilde we een huiselijke en chille werkomgeving creëren.
Onze medewerkers zijn gek op hun vak, maar creativiteit heeft ruimte nodig. De wens om het team de best denkbare werkplek te bieden was de basis voor de zoektocht naar een nieuwe locatie met dito interieur. De nieuwe locatie in Vught, is binnen industrieel en buiten groen, deze twee werelden wilde we samenbrengen op deze nieuwe plek.

Komen er onderdelen in het ontwerp voor waar jullie zelf niet opgekomen waren?

Het totaalconcept en het optimaal benutten van de ruimte zonder dat het krap voelt is top. Het blijkt een behoorlijke uitdaging te zijn, om deze ruimte zo in te richten dat het zijn charme behoudt.

Bekijk hier het volledige project en het eindresultaat

Meer verhalen