We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Modern werken tussen 400 jaar geschiedenis

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 140 m2

  • Locatie Vught

  • Klant de Code

  Inspirerende, creatieve werkplekken om merken met mensen te verbinden

  HISTORISCHE LOCATIE

  Tussen ’s-Hertogenbosch en Vught ligt, omarmd door natuur, Fort Isabella. Een historisch fort dat de natuurgebieden Gement en de Bossche Broek verbindt. Het voormalige fort en kazerneterrein transformeerde naar een smeltkroes voor ondernemende creatievelingen. Een plek waar historie, ambacht en diversiteit de basis heeft gevormd voor een inspirerende werklocatie. Reclamebureau De Code is een van de creatieve ondernemingen die zich hier heeft genesteld.

  “Waar wij dagelijks hard werken om te achterhalen wat een merk beweegt, heeft Hal2 zich volledig ondergedompeld in ons bedrijf en onze mensen. Het is bijna alsof we in de spiegel kijken.”

  Bas van de Wiel, eigenaar de Code

  WETEN WAT EEN MERK BEWEEGT

  Hoe krijg je een doelgroep in beweging? Door te achterhalen wat een merk beweegt. Volgens het credo “We think – We love – We do” zoekt reclamebureau De Code elke dag naar nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. Met creatieve campagnes, clickable content of slimme mechanismes. Popelende hoofden, harten en handen staan in de startblokken om aan jouw merk te werken. Hal2 ontwierp en realiseerde een inspirerende en creatieve werkomgeving, die De Code in staat stelt om dag in dag uit het meeste uit creatieve processen, en het beste uit henzelf te halen

  “Het behoud van originele elementen is een eerbetoon aan de historische functie die het pand ooit bekleedde.”

  TRANSFORMATIE

  In gebouw 5, een voormalige opslag en garage voor tanks en legervoertuigen, heeft een ware transformatie plaatsgevonden. Waar het zich ontpopt heeft van een rauw industrieel object tot een warm, inspirerend geheel met behoud van originele elementen als een eerbetoon aan de historische functie die het ooit bekleedde.

  Hal2 heeft het design en build traject optimaal tot z’n recht laten komen en met een strakke planning en coördinatie in 2 weken tijd een werkbaar kantoor opgeleverd. Waarbij het kenmerkende groen van de omgeving naar binnen is gehaald, de historie als basis heeft gediend, huisstijlelementen groots zijn verweven in het nieuwe interieur en de visuele presentatie van opgeleverde werken prominent aanwezig is.

  Hal2 heeft het volledige schilderwerk verzorgd en alle vloeren voorzien van maatwerk bekleding en details. Een verlichtingsplan ontworpen, uitgewerkt en gemonteerd, en het kantoor voorzien van passend meubilair.

  De gehele werklocatie wordt gesierd door maatwerk details en accessoires. Bijzondere aspecten zijn het maatwerk tapijt op de vloer en wanden waarop hun eigen grafische handschrift is achtergelaten. En ook de wonderkamer is een bijzondere ruimte, een creatief toevluchtsoord om te brainstormen en vergaderen.  

  Fort Isabella, een plek waar historie, ambacht en diversiteit de basis heeft gevormd voor een inspirerende werklocatie

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen en eisen en adviseert uitvoering over duurzame materiaalkeuzes en (ver)bouwtechnieken.

  Het eerste vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich verder in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materiaalverantwoording.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om een eigen, comfortabel en toekomstbestendig interieur te ontwerpen is een design benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  3D visualisaties

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat maken wij ook regelmatig 3D animaties van de ruimte of kun je de ruimte echt beleven in VR.

   

  Een toekomstbestendig sfeervol interieur. Bewust gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Materialen en elementen met een circulair en flexibel karakter zorgen ervoor dat het interieur mee kan bewegen met de veranderende behoefte in de toekomst. Elementen en meubilair krijgen eenvoudig een nieuwe bestemming.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten