We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Samen wonen in een comfortabele omgeving. Voor nu en voor later.

  Projecten wonen

  Werkwijze

  Fase 1 Kennismaken en inventariseren

  Tijdens de kennismaking bespreekt Hal2 wensen en ideeën en adviseert over duurzame keuzes en lokale samenwerkingspartners. En inventariseert welk Hal2 traject het beste past: Design; waarbij Hal2 het interieurontwerp verzorgt of Design & Build; waarbij Hal2 volledig ontzorgt gedurende het complete traject.

  Fase 2 Design: persoonlijk ontwerp

  De wensen, ideeën en duurzame keuzes zijn het uitganspunt voor het ontwerp. Hal2 vertaalt dit naar 2D-indelingstekeningen, een passende sfeer en bijbehorende materialen. Realistische 3D-visualisaties vertalen dit naar een gedetailleerd persoonlijk ontwerp.

  Fase 3 Build: zorgeloos realiseren

  Een mooi interieurontwerp valt of staat met de uitvoering. Hal2 coördineert, begeleidt en ontzorgt gedurende het gehele traject. De nauwe samenwerking met lokale partners garandeert de juiste vertaling van concept, naar ontwerp, naar realisatie.

  Producten en diensten

  Inventarisatie

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  Interieurarchitectuur

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer & materiaalkeuze

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  2D ontwerp

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D ontwerp

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Licht- en electraplan

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Projectbegeleiding algemeen

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  Realisatie van maatwerk en stoffering

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  Personal shopping

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.