We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Op maat gemaakte interieurconcepten die je identiteit weerspiegelen. Hal2 legt de lat hoog, ontwerpt, realiseert en ontzorgt.

  Streven naar interieurontwerpen die bijdragen aan een duurzaam (werk)klimaat.

  De ervaring die een ruimte biedt, is heel persoonlijk. De functie die een ruimte bekleedt is vaak veranderlijk. Flexibele, duurzame concepten maken een interieur toekomstbestendig. Daarom begint Hal2 met luisteren. Om tot de essentie van de vraag te komen en een interieur te creëren dat de identiteit weerspiegelt. Altijd met aandacht voor historie en de gebruikers. Want het zijn juist de gebruikers die de ruimte optimaal moeten ervaren, er graag ontmoeten en samenkomen, en een comfortabel werkklimaat ervaren. Een ruimte binnenwandelen en tegelijk herkenbaarheid, inclusiviteit en comfort ervaren.

   

  Samenkomen op je werk.

   

  Dit komt enkel tot stand indien er sprake is van een wisselwerking. Geen ontwerp vóór, maar juist mét. Dit definieert de samenwerking.

   

  Alleen zo kun je verrassen.

  Hal2 ontwerpt interieurconcepten met toekomstwaarde, voor nu en voor later.

   

  Flexibele, tijdloze interieurconcepten met een duurzaam karakter, voor een prettig en gezond werkklimaat met het oog op de toekomst.

  Hal2 inspireert opdrachtgevers om bewust duurzame keuzes te maken.

   

   

  Hal2 hanteert 4 kernwaarden met duurzaamheid als leidraad.

  TOEKOMSTGERICHT
  Een prettig en gezond interieur creëren waar ook de toekomstige generaties van kunnen genieten. Dat begint met het nadenken over de levensduur en aanpasbaarheid van een interieur. Een interieur moet immers mee kunnen groeien wanneer de behoefte verandert.

  KWALITEIT
  Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en bouwtechnieken verlengt de levensduur van een interieur. Een interieur dat lang meegaat en flexibel ingericht is qua indeling en functionaliteit waarborgt een waardevolle en prettige omgeving, ook voor toekomstige generaties.

  GEZOND
  Het creëren van een gezond werkklimaat zonder het klimaat uit het oog te verliezen. Een optimaal binnenklimaat zorgt voor een gezonde omgeving. Voldoende daglicht, een goede akoestiek, schone lucht, comfortabele temperatuur en de toepassing van voldoende beplanting zijn de uitgangspunten voor een gezonde omgeving. De gebruikte materialen worden bewust gekozen op basis van samenstelling en toxiciteit, herkomst, mate van duurzaamheid en productiemethode.

  LOKAAL
  Lokale samenwerkingspartners en lokaal verkregen materialen en producten verlagen de algehele CO2-voetafdruk van elk project. Door de samenwerkingspositie in het eigen werkgebied te versterken dragen we bij aan een duurzame regio.

  Ons team

  Bart Waasdorp

  Ondernemer

  Interieurontwerper

  Creatief directeur en betrokken bij alle projecten. Bart is het eerste aanspreekpunt en houdt van korte lijntjes en duidelijke afspraken.

  Geert Willems

  Interieurarchitect

  Projectleider

  Geert werkt met oog voor detail en voor de wens van de klant aan zijn projecten. In elk project bijt hij zich vast tot het perfect wordt opgeleverd.

  Evi Bakermans

  Interieurontwerper

  Projectmanager

  Evi is een echte allrounder binnen het Hal2-team. In haar werk is ze veelzijdig en houdt zich met zowel particuliere als zakelijke projecten bezig.

  Iris Hiddink

  Conceptvormgever

  Interieurontwerper

  Iris betrekt onderzoeken over hoe kleuren en materialen bijdragen aan productiviteit en efficiëntie in haar ontwerpen voor inspirerende werkplekken.

  Martijn Naus

  Conceptvormgever

  Interieurontwerper

  Martijn heeft als missie om interieurs te ontwerpen die goed zijn voor de mens en voor de wereld. Interieurs die slim ontworpen zijn voor nu en voor de toekomst.

  Maarten van Orsouw

  Interieurontwerper

  Technisch tekenaar

  Maarten is altijd op zoek naar vindingrijke oplossingen, waar het ontwerp en de technische uitdaging samenkomen.

   

  Juliette van Grunsven

  Conceptvormgever

  Interieurontwerper

  Juliette bedenkt graag een visie welke past bij de klant, het ruimtelijke plaatje is pas compleet als het de juiste boodschap afgeeft.

  Richard de Jonge

  3D-visualisator

  VR-expert

  Richard werkt met veel plezier aan het maken van de vertaalslag van een op maat ontworpen interieur naar sfeervolle 3D-visualisaties.

  Joost van Deursen

  Interieurontwerper

  Technisch tekenaar

  Met ruime ervaring in de interieurbouw verbindt Joost conceptueel ontwerp met een technische maakbaarheid en is daarmee dé balans tussen de ideeën en de uitvoering.

  Marieke Waasdorp

  Projectondersteuning

  Marieke is de zekere factor binnen Hal2 die alle ontwerpers bijstaat tijdens de projecten. Ze ondersteunt het team praktisch en administratief.

  Doris

  Portier

  wafwafwaf

  GEREALISEERDE WERKOMGEVINGEN

  SX – Centrum voor Sport, Marketing en Media
  Driessen Groep
  Evident
  KNLTB
  Koninklijke Nedschroef
  Rino Zuid
  Royal Agio Cigars
  Centrafarm
  Value Blue
  Worldpack
  Madison Gurkha
  Tripple Double
  Habufa meubelen
  VDL Lasindustrie
  Pali Group
  Knaapen Group
  Zibber
  De Klerk Interieurbeplanting
  IJk
  Het Atelier (brainport human campus)
  Janssen de Jong Bouw

   

  Bedrijfsverzamelgebouw
  Diverse werk ruimtes
  Experience offfice
  Werkomgeving & horeca
  Kantoren & vergaderruimtes
  Opleidingsinstituut
  Kantoren, vergaderruimtes & horeca
  Kantoortuinen en vergaderruimtes
  Kantoortuin
  Werkomgeving
  Kantoren en brainstorm ruimte
  Algemene identiteit
  Kantoren, inspiration center & horeca
  Kantoren
  Diverse werkruimtes
  Kantoren & vergaderruimtes
  Werkomgeving & brainstormruimte
  Kantoren & showroom
  Diverse werkruimtes
  Flex kantoren
  Flex kantoren

  Locatie

  Hal2 vind je aan de Hallenweg, een van de best bewaarde plekjes in Eindhoven. De naam Hal2 is ontsprongen aan deze locatie, letterlijk de tweede Hal aan de Hallenweg. Op dit terrein komt een grote variatie aan creatieve bedrijven, industrie en wonen bij elkaar. De ligging is ideaal, vlakbij het centrum en toch goed bereikbaar. Een inspirerende locatie waar Hal2 op zijn plek is.