We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Op maat gemaakte interieurconcepten die je identiteit weerspiegelen. Hal2 legt de lat hoog, ontwerpt, realiseert en ontzorgt.

  De essentie vangen in een ontwerp. Met een out-of-the-box benadering.

  De ervaring die een ruimte biedt, is voor iedereen anders. Maar je hebt wel een beeld of een idee hoe de ruimte ervaren moet worden. Daarom begint Hal2 met luisteren. Om tot de essentie van de vraag te komen, de verdieping die nodig is om de ruimte juist dát te laten vertellen, of wellicht iets compleet anders. Altijd met oog voor de locatie, historie en de gebruikers. Want het zijn juist de gebruikers die de ruimte optimaal moeten benutten, er prettig werken, en een comfortabele sfeer ervaren. Een ruimte binnenwandelen en tegelijk herkenbaarheid, eigenheid en comfort ervaren.

  Thuiskomen op je werk.

  Dit komt enkel tot stand indien er sprake is van een wisselwerking. Geen ontwerp vóór, maar juist mét. Dit definieert de samenwerking.

   

  Alleen zo kun je verrassen.

  Locatie

  Hal2 vind je aan de Hallenweg, een van de best bewaarde plekjes in Eindhoven. De naam Hal2 is ontsprongen aan deze locatie, letterlijk de tweede Hal aan de Hallenweg. Op dit terrein komt een grote variatie aan creatieve bedrijven, industrie en wonen bij elkaar. De ligging is ideaal, vlakbij het centrum en toch goed bereikbaar. Een inspirerende locatie waar Hal2 op zijn plek is.

  Ons team

  Bart Waasdorp

  Ondernemer

  Interieurontwerper

  Creatief directeur en betrokken bij alle projecten. Bart is het eerste aanspreekpunt en houdt van korte lijntjes en duidelijke afspraken.

  Geert Willems

  Interieurarchitect

  Projectleider

  Geert werkt met oog voor detail en voor de wens van de klant aan zijn projecten. In elk project bijt hij zich vast tot het perfect wordt opgeleverd.

  Evi Bakermans

  Interieurontwerper

  Projectmanager

  Evi is een echte allrounder binnen het Hal2-team. In haar werk is ze veelzijdig en houdt zich met zowel particuliere als zakelijke projecten bezig.

  Iris Hiddink

  Conceptvormgever

  Interieurontwerper

  Iris betrekt onderzoeken over hoe kleuren en materialen bijdragen aan productiviteit en efficiëntie in haar ontwerpen van inspirerende werkplekken.

  Maud van Daal

  Interieurontwerper

  3D-visualisaties

  Maud is een kei in fotorealistische 3D-visualisaties. Ze is  eigenwijs en heeft een verrassende kijk op dingen wat zorgt voor originele designs.

  Martijn Naus

  Conceptvormgever

  Interieurontwerper

  Martijn heeft als missie om interieurs te ontwerpen die goed zijn voor de mens en voor de wereld. Interieurs die slim ontworpen zijn voor nu en voor de toekomst.

  Richard de Jonge

  3D-visualisator

  Richard werkt met veel plezier aan het maken van de vertaalslag van een op maat ontworpen interieur naar sfeervolle 3D-visualisaties.

  Marieke Waasdorp

  Projectondersteuning

  Marieke is de zekere factor binnen Hal2 die alle ontwerpers bijstaat tijdens de projecten. Ze ondersteunt het team praktisch en administratief.

  Doris

  Portier

  wafwafwaf