We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Bouwbegeleiding interieurprojecten

  Hal2 interieur design en bouwbegeleiding van A tot Z. Van interieurontwerp en design tot complete bouwbegeleiding voor woning, kantoor en winkel.

  Hal2 is in staat projecten geheel van A tot Z te begeleiden. Bij Hal2 kan men naast advies en interieurontwerp ook terecht voor de volledige bouwbegeleiding van een project. Hal2 kan de volledig uitvoering van een ontwerp voor u uit handen nemen.

  Ontzorging door Hal2 bouwbegeleiding

  Tijdens de uitvoeringsfase van een project neemt Hal2 de volledige projectcoördinatie op zich. Eén aanspreekpunt voor zowel klant als leverancier. Hal2 zorgt voor de aansturing van de uitvoerende partijen, heeft overleg met de (onder-)aannemers en bewaakt de planning.
  Hal2 stelt alles in het werk om binnen het gestelde budget en binnen de vooropgestelde planning een perfect eindresultaat te behalen.

  Bouwbegeleiding nieuwbouwprojecten

  Hal2 heeft veel ervaring met het uitvoeren en begeleiding van nieuwbouwprojecten. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Overleg met de (bouwkundig) architect, de onderaannemers vereist kennis van zaken die Hal2 in huis heeft. Lees hier meer over de bouwbegeleiding van nieuwbouwprojecten


  Bouwbegeleiding bij verbouwingsprojecten

  Hal2 heeft de afgelopen jaren vele mooie verbouwingsprojecten aan haar portfolio mogen toevoegen. Voor zowel grote als kleine verbouwingen kun je bij Hal2 terecht. Ook renovatieprojecten kennen een specifieke werkwijze en vereisen vakkennis. Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van grote en kleine kantoren, winkels, woningen en horeca panden. Lees hier meer over de bouwbegeleiding van verbouwingsprojecten

  uitvoering en begeleiding interieur

  Kosten in de hand houden

  Een belangrijk uitgangspunt tijdens de uitvoering van een project is het budget.
  Na het vaststellen van het definitieve ontwerp kan Hal2 een inschatting maken van de verbouwingskosten. Door op voorhand de kosten helder voor ogen te hebben, komt men tijdens het bouwproces niet voor onaangename verrassingen te staan. Het is belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met de verschillende onderaannemers. Ook korte lijnen tussen Hal2 en de uitvoerende partijen zijn belangrijk om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  Wat kost een verbouwing eigenlijk?

  interieuradvies op maat

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens