We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieurontwerp

  Bij het maken van een interieurontwerp kijken we altijd goed naar het doel van de ruimte, naar de wensen van de opdrachtgever, de gebruikers en de omgeving. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een concept; een rode draad die we gedurende het traject in gedachten houden bij alles wat we doen.

  Belangrijk is hierbij dat we een goede harmonie vinden tussen een praktische indeling en een goede sfeer & materialisering.

  Daardoor ontstaat er een compleet interieurontwerp, wat er voor zorgt dat het eindresultaat altijd aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever.

  Conceptontwikkeling

  Het maken van een concept is een belangrijke eerste stap van het ontwerptraject. We verdiepen ons in de klant, stellen vragen, doen onderzoek en proberen ons zo een beeld te vormen van de opdrachtgever, de mensen, het bedrijf. Dit om zo goed in te kunnen spelen op de wensen van de klant. De wensen en eisen van de opdrachtgever worden in kaart gebracht en deze uitgangspunten worden vertaald naar een interieurontwerp in de vorm van indelingstekeningen, sfeer en materialisatie en 3D visualisaties.

  Tekenwerk

  Om een ontwerp goed aan de klant te kunnen presenteren werkt Hal2 met het tekenprogramma Vectorworks. In dit tekenprogramma worden plattegronden, schetsen, aanzichten en 3D vormstudies gemaakt.

  Deze kunnen later gebruikt worden om een fotorealistische 3D visualisatie te maken van de ruimte. Hiervoor gebruiken we het programma 3D Studio Max. Door de jaren heen hebben de tekenaars van Hal2 een ruimte bibliotheek aan objecten opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om een diversiteit aan tekeningen aan te leveren voor zowel opdrachtgevers als uitvoerende partijen.

  2D tekenwerk

  Het brengen van sfeer in het ontwerp

  Na het maken van een concept en diverse technische tekeningen, gaan wij aan de slag met het brengen van sfeer in het ontwerp. Door verzamelen van beeldmateriaal, sfeerfoto’s, stalenmateriaal en het maken van handmatige schetsen proberen wij voor de klant onze ideeën helder te maken. Kleuren en materialen – passend in het concept – worden toegepast op de verschillende onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume en vorm.

  interieur advies door Hal2

  Eindresultaat interieurontwerp

  Hal2 blijft tijdens het gehele ontwerpproces in gesprek met de klant. Door middel van Het definitieve interieurontwerp wordt uiteindelijk aan de klant gepresenteerd in de showroom van Hal2. Dit definitieve ontwerp dient uiteindelijk als basis voor de uitvoering. Lees meer over bouwbegeleiding


  Het definitieve ontwerp bevat een set definitieve tekeningen. Op basis van deze tekeningen is het voor de uitvoerende partijen duidelijk wat er moet gebeuren en hoe dit moet gebeuren. Lees meer over ons technisch tekenwerk


  Interieurontwerp in Eindhoven en omgeving

  De klanten van Hal2 bevinden zich voornamelijk in de regio Eindhoven. De laatste jaren timmert Hal2 ook hard aan de weg buiten de regio. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie interieurprojecten gerealiseerd in Amsterdam, Leeuwarden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Arnhem en Groningen. Het portfolio van Hal2 bevat ook enkele internationale projecten, zoals een Hotel in Bodrum, Turkije.

  Interieurontwerp in de praktijk

  Bekijk hier de gerealiseerde projecten van Hal2


  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens