Werken Hal2

werken

We werken de hele dag, en zijn vaak langer op kantoor dan ergens anders. Erg belangrijk dus dat dit een comfortabele plek is. Een plek waar je je lekker voelt en fijn kan werken. Dat weten we bij Hal2, dus creëren we kantoorruimtes waar iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, samen werken in een heerlijke omgeving, dat is het doel.

Kantoorinrichting van ontwerp tot en met realisatie

Kantoorpand Onderwijs Maak Je Samen

Interieurontwerp kantoor Hal2

Type object werken

Werkoppervlakte 750 m2

Opgeleverd 2019

Locatie Helmond

volledig project

Onderwijs Maak Je Samen is een ondernemend onderwijsadviesbureau. Vanwege de groei van het bedrijf zijn zij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor het bedrijf, waarbij voldoende ruimte moest zijn voor flexibele kantoorruimtes, klaslokalen en ontmoetingsruimtes. Aan Hal2 de taak om deze nieuwe locatie te voorzien van een inspirerend interieur. Hal 2 heeft tijdens het gehele proces de klant ontzorgt. We hebben voor deze klant het gehele traject verzorgt, de totale kantoorinrichting van het eerste schetsontwerp tot en met de bouwbegeleiding en levering van het meubilair.

Van gedateerd naar een upgrade

De klant was op zoek naar een inspirerende werkomgeving voor zowel het jonge team van Onderwijs Maak Je Samen als voor bezoekers en cursisten, het liefst met een industriële uitstraling. Hal2 heeft naar aanleiding van deze vraag een unieke kantoorinrichting gemaakt. Hierbij is gekeken naar de mogelijkheden die het pand bood, binnen het gestelde budget van de klant. De algemene ontmoetingsruimtes zijn teruggebracht naar de essentie van het pand en de architectuur, waarbij de industriële basis van het pand weer naar voren is gehaald. Hierdoor is bij binnenkomst meteen een sfeervolle en unieke ruimte ontstaan. Daarnaast is door Hal 2 kritisch gekeken naar de bouwkundig status van het pand. Het gehele pand heeft een bouwkundige upgrade gekregen waardoor het weer volstaat aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan een werkomgeving. Hal 2 heeft de volledige verbouwing van het pand gecoördineerd en door het zorgvuldig uitwerken van een verbouwingsplan, het opzetten van een realistische planning en een nauwe samenwerking met de uitvoerende partijen is in een korte tijd een prachtig interieur neergezet.

Industrieel vs huiselijk

Wanneer men het pand binnen komt is een sfeervolle ontmoetingsruimte gecreëerd, verdeeld over twee verdiepingen. Hierbij is gebruik gemaakt van de industriële basis van het pand waar we door het toepassen van vintage meubilair en stoffering een huiselijke sfeer hebben gecreëerd. Zeker op de verdieping ontstaat hierdoor echt een huiskamergevoel. De ruimtes en het meubilair in de ontmoetingsgebied is flexibel te gebruiken, waardoor hier ook een lunch of informele vergadering kan plaatsvinden. In de verbindingszones is steeds een fun-element toegevoegd zoals een ‘monkey-bar’ en een grappige vloer-print. Dit zorgt voor een speels effect door het hele pand, passend bij het werkgebied van dit bedrijf.
Voor de klaslokalen is gekozen voor een neutrale basis met natuurlijke kleurtinten. De focus moet in deze ruimtes op de inhoud & lesstof of training liggen, zonder dat men teveel wordt afgeleid door de omgeving. Door het toepassen van een speels patroon op de vloer wordt de gebruiker toch geprikkeld en geïnspireerd. Door het toepassen van klaptafels en stapelbare stoelen is het meubilair in deze ruimtes is flexibel en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor kan men eenvoudig inspelen op de behoefte van de gebruiker en kunnen de ruimtes voor vele doeleinden gebruikt worden.
Voor de kantoorruimtes is gekozen voor een lichte en frisse basis. Hierbij is veel wit gebruikt, aangevuld met grijstinten, lichtgroen en vergrijsd blauw. Het meubilair in deze ruimtes biedt de mogelijkheid flexibel gebruik te maken van deze ruimtes waardoor een nieuwe manier van werken ontstaat. Er is een mix gemaakt tussen in hoogte verstelbare werkplekken, lounge zitjes voor informeel overleg en hoge tafels met krukken voor een actief overleg tussen medewerkers of wanneer iemand een tijdelijke flexwerkplek zoekt. Er zijn grote flexwerk tafels gecreëerd welke zijn geïnspireerd op een oude lessenaar. Op deze manier zijn in het gehele pand verwijzingen gemaakt naar het werkveld van Onderwijs maak je samen. Het interieur van het pand is echt een verlengstuk geworden van de identiteit van het bedrijf!

Door op een creatieve manier met het budget van de klant om te gaan is een unieke mix aan meubilair en maatwerk ontstaan. Er is gezocht naar slimme en betaalbare oplossingen. Waarbij de uitstraling die we op voorhand hadden bedacht niet uit het oog verloren is. Dit alles heeft geresulteerd in een unieke kantoorinrichting welke naadloos aansluit op de werkzaamheden binnen het pand van Onderwijs maak je samen.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra
Interieurontwerp kantoor Hal2

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieurontwerp Helmond
“ Onderwijs maak je samen is een organisatie waar samen ontwikkelen centraal staat. Samen een nieuwe interieur creëren was dan ook een unieke kans voor beide partijen. ”
Werken en inspiratie opdoen in unieke showroom

Kantoor & Showroom renovatie en interieurontwerp De Klerk Interieurbeplanting

Type object werken

Locatie Veldhoven

 

volledig project

Van gedateerd pand naar showroom renovatie

Een tijdje terug ontwierp Hal2 een interieur-en uitvoeringsplan voor de nieuwe showroom van De Klerk Interieurbeplanting. Zij hebben de afgelopen jaren een explosieve groei meegemaakt binnen de branche en waren opzoek naar een nieuwe plek met een grotere showroom. In Veldhoven op de run vonden zij een geschikt pand. Het pand was van binnen gedateerd en had behoefte een grote renovatie. De Klerk schakelde Hal2 in om dit met hun samen te realiseren. Het pand moest van binnen volledig gestript en al snel was duidelijk dat het ook anders moest worden ingedeeld. De vele hokjes in het pand werden door Hal2 op tekening weggehaald en er werd ruimte gemaakt voor een grote showroom met daarachter een groot magazijn. Nadat de plannen definitief werden gemaakt en het bouwteam was samen gesteld kon de showroom renovatie beginnen.

Uniek en duurzaam interieurontwerp

De Klerk is in de loop der jaren uitgegroeid van lokale bloemmist naar een professioneel bedrijf in de bloemsierkunst en interieurbeplanting. Duurzaam ondernemen met oog voor detail en aandacht staat hoog in het vaandel bij de Klerk. Om dit ook tot uiting te laten komen in het interieur maakte Hal2 een passend interieurconcept voor de Klerk. Het gebruik van gerecyclede materialen, duurzame oplossingen en een warme gemoedelijke sfeer waren de grootste uitgangspunten in dit plan.

Kenmerkend in het interieurontwerp is de unieke unit die centraal in het pand staat. Deze brengt meerdere functies bij elkaar. De unit biedt plaats voor overleg met collega’s of klanten. Via de trap aan de zijkant bereiken de medewerkers hun werkplek op de 1e verdieping van het pand. De groenwand zone aan de zijkant laat zien wat een duurzaam interieur inhoudt. De tafel is op maat gemaakt en de stoelen zijn 3D geprint maar vervaardigd uit oude koelkasten. De groenwand laat 2 soorten systemen zien en draagt bij aan een natuurlijke zuivering van de lucht.

Hal2 heeft een belangrijke rol gespeeld als zowel interieurontwerper als projectcoördinator tijdens de showroom renovatie. Mede hierdoor is het begin plaatje ook bijna gelijk aan het eindplaatje. Oog voor detail is hierbij erg belangrijk en Hal2 houdt dit als leider nauwkeurig in de gaten. Het resultaat is een uniek interieur maar waarbij het verkoopproduct nog steeds de grootste aandacht geniet.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Duurzaamheid Ontwerpstudio en showroom

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Inspirerend en speels kantoorontwerp

Interieurontwerp en realisatie voor het nieuwe kantoor van Zibber

Interieurontwerp Hal2 Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 570 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Speels interieur

Een speels en inspirerend interieur dat was de vraag van Zibber – een fris, groeiend marketingbedrijf voor de vastgoedbranche uit Eindhoven. Met een groeiend team van ca 25 man is Zibber in staat scherpe tarieven tegen hoge kwaliteit producten en diensten te leveren, zoals fotografie, plattegronden, brochures en visuals voor de makelaardij. Na in het verleden al gebruik te hebben gemaakt van de diensten van Hal2 kwam Zibber weer terug bij ons, met ditmaal een nieuw pand met industriële uitstraling. Hal2 was verantwoordelijk voor het interieurconcept, ontwerp en uitvoering.

Open kantoorvloer gemixt met afgesloten ruimtes

Door het creëren van een kantoortuin en het toevoegen van een cement gebonden gietvloer in deze kantoortuin wordt het industriële karakter versterkt op de kantoorvloer. Het toevoegen van diverse leuke gimmicks staat centraal in dit interieurontwerp. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk bij wie je binnenkomt door de toegepaste moswand met logo. Achter deze moswand bevindt zich een container waar de klanten of sollicitanten van Zibber kunnen wachten. De container kan door de medewerkers van Zibber ook worden gebruikt voor een overleg of brainstorm sessie.
Achterin het pand bevinden zich een aantal afgesloten kantoren in glas. De lange gang die hierdoor is ontstaan is beplakt met een op maat ontworpen print met ‘Zibber gimmicks’ en leuke eyecatchers van Eindhoven. De opvallende kleur geel komt terug in meerdere maatwerk elementen op de werkvloer. Ter privacy zijn er op de glazen puien van de kantoren diagonale strepen geplakt welke een leuk speels effect geven in combinatie met zonlicht op de vloer in de gang. De gele copy corner in het midden van het pand scheidt de daar achter gelegen bureau opstellingen af van de circulatie ruimte.

Boksen op de werkvloer

Een duidelijke wens van Zibber was ruimte voor ontspanning. In hun vrije tijd kunnen de werknemers van Zibber zich uitleven in de ‘chill zone’. Hier hangt oa een boksbal, staat een pingpong tafel met tribune om je collega’s aan te moedigen en kunnen werknemers games spelen op een spelconsole. De ‘chill zone’ is centraal in het pand gesitueerd, waar iedereen samen komt voor een kopje koffie bij de pantry of om de dag door te spreken. De toevoeging van diverse leuke items in deze zone zorgt voor een inspirerend totaal beeld.

Het resultaat is een licht en fris interieurontwerp met een industriële basis. Een inspirerend en speelse werkomgeving waar werknemers niet alleen fijn kunnen werken maar ook écht graag willen zijn.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Ontwerpstudio en showroom Onze merken
Interieurontwerp Hal2 Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Herinrichting kantoren en woonwinkel

Restyling kantoorpand en uitvoering woonwinkel Bergopwaarts

interieurontwerp en restyling Eindhoven

Type object werken

Locatie Deurne

 

volledig project

Restyling kantoorpand woningcorporatie

De kerntaak van Bergopwaarts is het leveren van huisvesting, maar wonen is meer dan dat. Zij leveren goede woningen, dragen samen met andere partijen zorg voor een leefbare omgeving en zij hebben zorg voor de woon- en leefomstandigheden van onze huurders. Bergopwaarts gaat actief aan de slag voor mensen die (nog) niet zelfstandig in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. Ze hebben oog voor bijzondere doelgroepen, oog voor maatschappelijk rendement. Om hun doelgroep goed van dienst te zijn verwelkomen zij hen in hun zogeheten kantoorpand, beter bekend als de woonwinkel. Dit pand was echter aan een opknapbeurt toe en Hal2 kreeg de taak zorg te dragen voor de restyling van dit kantoorpand.

Open en betrokken

De sociale en openheid/transparantie die Bergopwaarts uitstraalt naar hun doelgroep hebben we getracht te vertalen naar het interieur. De kantoren bijvoorbeeld, worden van de woonwinkel gescheiden door een glazen pui. Hiermee creëerde we een transparante en gelijke lijn met de doelgroep, als bezoeker voel je je betrokken. Ook de spreekkamers zijn voorzien van glas. Om toch privacy te bieden ontwierp Hal2 glasfolies met silhouetten van gevelbeelden en de stadsplattegrond van Asten en Deurne. Hiermee maakte we een knipoog naar de projecten die Bergopwaarts in de loop der jaren heeft gerealiseerd in het gebied rondom de Peel.

Dorpse gezelligheid

De layout van het dorp gebruikte we als hulpmiddel voor het positioneren van de functies in de woonwinkel. In het midden gebied, de dorpskern, plaatsen we verschillende zit opstellingen waar men een kopje koffie kan drinken of kan overleggen met een medewerker. Deze dorpskern gaven we een huiselijke en kleurrijke sfeer met een knipoog naar een echte dorpskern. Zo is de vloer voorzien van kinderkopjes, hangen er diverse hanglampen die doen denken aan straatverlichting. Het toevoegen van stoffering, baksteen en warme kleuren maakt het tot een huiselijk gezellig plaatje.

Het resultaat is kantoorpand en woonwinkel met sfeer en uitstraling die naadloos aansluit bij de identiteit van het bedrijf.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom Onze merken
interieurontwerp en restyling Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Nieuwe kantooromgeving met warme speelse uitstraling

Interieurontwerp en realisatie webhosting kantoor Eindhoven

Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 220 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Nieuwe kantooromgeving

Met meer dan 50.000 klanten per jaar is Netbase BV uitgegroeid tot een grote investeerder en ontwikkelaar in webhosting en softwaresystemen. Met dit gegeven waren zij opzoek naar een nieuwe kantooromgeving. Een kantoorpand in de Beemdstraat in Eindhoven bracht hier uitkomst voor. Deze was echter toe aan een volledig nieuwe interieurontwerp. Aan Hal2 de vraag dit te realiseren.

Warme speelse uitstraling

Het kantoor is opgedeeld in een werkzone en een informele zone. De werkzone kenmerkt zich door de warme hout look vloer die in een ‘Hongaarse punt’ motief is gelegd. Het plaatsen van duo bureau’s met zwart onderstel, hout look blad en gestoffeerde tussenschotten zorgt voor een professionele maar huiselijke werkomgeving. De informele zone is opgedeeld in verschillende overleg- bel- en ontmoetingsplekken. De werkzone is door middel van open stalen kasten (met diverse decoratie) afgescheiden van de informele zone. Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- grijs- en zwart tinten sieren de kantooromgeving, het geheel voelt prettig aan, alsmede door de toevoeging van eikenhout(look). Door het toevoegen van diverse beplanting, stoffering en decoratieve verlichting oogt de inrichting speels en huiselijk.

Het resultaat is een fijne kantooromgeving waar Netbase diverse klanten en leveranciers kan ontvangen, maar vooral zeer prettig in kan werken.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom
Interieurontwerp en realisatie voor webhosting kantoor Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Het kleuren palet is terughoudend. Groen- wit- en zwart tinten sieren de kantooromgeving ”
Frisse metamorfose voor automotive leverancier

Interieurontwerp en realisatie voor Valeo Service

kantine

Type object werken

Werkoppervlakte 950 m2

Locatie Helmond

 

volledig project

Metamorfose

Valeo Service is, als onderdeel van de Valeo Group, de specialist voor de automotive aftermarket wereldwijd. Zij zijn actief in meer dan 150 landen en richten hun missie op het anticiperen op, voldoen aan en opvolgen van aftermarket behoeften. Zij zijn dé toonaangevende leverancier als het gaat om innovatieve automotive technologie. Het kantoor echter, was toe een aan rigoureuze opknapbeurt, een echte metamorfose, aan Hal2 de vraag dit te realiseren.

Techniek vs. huiselijk

Om het interieur van Valeo Service een huiselijkere tint te geven was een van de doelen meer warmte naar binnen te halen. Dit hebben we gedaan door een contrast te creëren; de bestaande wat kille materialen zoals het staal en steen te combineren met hout en stoffering. Zo zijn alle kantoren voorzien van nieuw tapijt en ligt er bij binnenkomst een langgerekt vloerkleed wat een aangename binnenkomst biedt voor leveranciers en klanten. Valeo Service heeft een rijk scala aan verschillende automotive onderdelen, de kracht van het bedrijf. Om dit ook bij binnenkomst meteen duidelijk te maken, ontwierpen we een meubel waarin zij dit kunnen stallen, een soort vitrine. Het meubel loopt door in zitgedeelte waar men plaats kan nemen om te wachten bij binnenkomst. Een nieuwe ombouw bij de balie en toepassen van hanglampen in gerecycled kunststof maken de binnenkomst aangenaam en bijzonder.

De kantine is ook groots aangepakt, een ruimte waarin de werknemers het werk even stil kunnen leggen. Ook hier is veel hout gebruikt en zijn subtiele kleuren toegevoegd voor een gemoedelijke maar toch technische sfeer.

Het Nieuwe Werken

De kantoren boven zijn ingericht op het nieuwe werken. De werknemers kunnen kiezen of ze staand of zitten werken, door de elektrisch verstelbare bureaus. Omdat het kantoorpand in een open verbinding staat met de hal bij binnenkomst is akoestiek erg belangrijk. Door het toevoegen van diverse akoestische cubes- en transparante gordijnen wordt dit voor een groot deel verminderd. De cubes bieden vergaderruimtes maar ook ruimte voor een kort overleg of een telefoongesprek. Aaneengesloten bevinden zich afgesloten manager-en directiekantoren. Op de kantoorvloer is veel groen toegevoegd, in zowel de vloer als de wanden. Het toevoegen van gerecycled tapijt en diverse meubels in gerecyclede materialen zorgen ook voor een stukje duurzaamheid op het kantoor.

Het resultaat is een fris nieuw interieur waar Valeo Service weer een hele tijd mee vooruit kan!

 

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Duurzaamheid Onze merken Ontwerpstudio en showroom Hal2 Carpets
kantine

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Driessen Groep breidt uit met nieuw pand

Volledig interieurconcept- ontwerp- en realisatie nieuwbouw kantoor IJK

Driessen HRM breidt zich uit

Type object werken

Werkoppervlakte 4400 m2

Locatie Helmond

 

volledig project

Type object werken

Werkoppervlakte 4400 m2

Locatie Helmond

 

volledig project

Driessen Groep breidt uit!

Zij bieden HRM-oplossingen en payroll voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Driessen Groep is een familiebedrijf met zo’n 300 medewerkers en bedient zo’n duizend organisaties. Het bedrijf is de afgelopen jaren zo explosief gegroeid, waardoor de behoefte is ontstaan aan een extra en nieuw functioneel kantoorpand! Op een perceel op de Vlamovenweg, op steenworp afstand verwijderd van de Schootense Dreef, waar Hal2 eerder het volledige interieurontwerp en realisatie deed, is de mogelijkheid ontstaan voor dit nieuwe kantoorgebouw.

Nieuwe beleving

Beleving is een belangrijk onderdeel binnen het interieurontwerp. Bezoekers en werknemers moeten zich wanen in de wereld van Driessen. Het doel is dan ook geweest om de identiteit van Driessen en de functies binnen het nieuwe pand te vertalen naar het interieur. In het nieuwbouw pand wordt de nadruk meer gelegd op de technische kant van Driessen HRM. Dit technische/digitale concept wordt door het hele pand doorgevoerd op diverse manieren.

Architectenbureau Van Aken CAE ontwierp het kantoorgebouw voor de nieuwbouw. Het pand is opgesplitst in twee delen en wordt verbonden door middel van een ‘Dorpsstraat’. De Dorpsstraat is opgetrokken in rode baksteen en vormt de kern van het gebouw, waar meerdere functies bij elkaar komen. Er is rekening gehouden met de reuring; de Dorpsstraat is de ontmoetingsplaats waar mensen samen komen, koffie kunnen drinken en zich verplaatsen, aangrenzend hieraan bevinden zich diverse spreekkamers, hierachter bevinden zich de kantoorvleugels. Een nieuwe toevoeging ten opzichte van de Schootense Dreef is het theater en kinderdagverblijf.

Presenteren achter de bar

De aangrenzende vergaderkamers aan de Dorpsstraat hebben allemaal een eigen thema. Vergaderen in de nieuwbouw zorgt voor een bijzondere beleving in het nieuwe pand. Werknemers kunnen vergaderen, brainstormen en overleggen in de Pub, Bibliotheek, Museum, Apotheek, Kruidenier en Bezinningsruimte. Iedere kamer is uniek en voert op een subtiele, maar hedendaagse manier het thema door in het design van de ruimte. Zo heeft bijvoorbeeld de Pub een bar waar men achter kan presenteren, de Bibliotheek een grote boekenkast met digitaal scherm en het Museum een waar museumstuk; de tafel in marmer. Werknemers kunnen bij de Apotheek terecht voor technisch beheer en in de Bezinningsruimte kun je echt even helemaal ‘offline’ gaan als je de digitale wereld wil ontvluchten.

Voor de echte liefhebber van een grote presentatie is er het Theater. Het Theater is het paradepaardje van het nieuwe pand. Hier zullen diverse lezingen, seminars en presentaties worden gehouden. Het Theater is ingericht met een op maat ontworpen print tapijt en bied aan 114 personen een comfortabele zit plek op een echte theaterstoel.

Streetfood

Het restaurant heeft een meer industrieel thema dan de rest van het het interieur. De steeds meer bekendere Streetfood sfeer is vertaald in het restaurant door middel van materiaalkeuzes. Een combinatie van een betonlook vloer, staal en hout zorgen voor een stoere sfeer. Het restaurant biedt plaats voor ruim 100 personen en is voorzien van alle gemakken. De eyecatcher in deze ruimte is de grote bar. De bar heeft drie functies; koffie, health en bar. Zo heeft iedere hoek een eigen uitstraling. Er is gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals koper, marmer, staal, messing en mozaïek. De laatste themakamer, de Kruidenier, grenst aan het restaurant. Ook deze heeft net als de andere themakamers een eigen uitstraling, zo heeft de Kruidenier diverse rekken met fruit en groenten.

Het Nieuwe Werken (HNW)

De kantoorvleugels zijn ingericht op HNW. Zo zijn er geen afgesloten ruimtes gecreëerd om te werken, maar open kantoortuinen. De managers kantoren zijn wel afgesloten door middel van glazen wanden. De bureaus zijn allemaal in hoogte verstelbaar, zodat er ook ruimte binnen de organisatie is voor flexwerken of verplaatsing van teams. Op de begane grond bevinden zich twee kantoor zones. De verdieping wordt volledig beheerst door twee grote kantoorvleugels. Ook hier is weer rekening gehouden met reuring. De kern van de vleugels, welke grenzen aan de dorpsstraat vide zijn volledig ingericht op flexwerken, overleggen en ontspannen. De bureau opstellingen bevinden zich naast deze zones en worden gescheiden hiervan door middel van een gangpad.

De sfeer op de zogenaamde balkonzones is warm en behaaglijk maar met een digitaal en hedendaagse invloed. De diversiteit aan zitjes, overlegplekken in hoog en laag, zorgen voor een speels geheel. Er is ook heel goed rekening gehouden met akoestiek. Door veel stoffering toe te passen wordt veel contact geluid gedempt zodat de werkplekken hier geen last van hebben. Er bevinden zich ook een aantal concentratie op maat gemaakte Cubes, werkplekken waar werknemers zich kunnen focussen zonder hinder te ondervangen van alle geluiden om hen heen.

Wij zijn enorm trots op het behaalde resultaat!

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Hal2 Carpets Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Klimaatbeheersing Duurzaamheid Ontwerpstudio en showroom Onze merken
Driessen HRM breidt zich uit

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Door het hele pand is gebruik gemaakt van bijzondere materialen, kleuren en vormen, iedere ruimte heeft een echte eye catcher! ”
Inspirerende showroom met meer dan 60 design merken

Interieurontwerp en inrichting showroom Workbrands

inspirerende showroom Workbrands

Type object werken

Werkoppervlakte 1275 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Net even anders dan de rest.

Een inspirerende showroom, bij Workbrands doen ze het net even anders dan de rest. Inspireren en adviseren, dat staat bij Workbrands op de eerste plaats. Zij zijn een modern, snelgroeiend en duurzaam bedrijf. De duurzaamheid zie je ook terug in het assortiment. Workbrands levert designmeubilair en accessoires voor zowel zakelijk als particulier gebruik en in heel Europa. Hun collectie bestaat uit meer dan zestig top labels, of het nu gaat om kleine items voor interieur of om een complete projectinrichting.

Naast nieuwe producten biedt Workbrands Refurbished meubels aan. Dit houdt in dat meubels volledig gereviseerd worden volgens de richtlijnen van de fabrikant. Met het aanbieden van Refurbished producten bieden zij een duurzaam alternatief voor de aanschaf van nieuw meubilair. Daarnaast biedt Workbrands ook diverse inruilmogelijkheden bij zakelijke projectinrichting.

Industriële vormgeving

Het nieuwbouwpand van Workbrands heeft een industriële uitstraling welke tot uiting komt in de bouwkundige afwerking. Zo ligt er een gevlinderde betonnen vloer en onder het betonnen plafond is het leidingwerk zichtbaar. Om een contrast te maken met deze industriële textuur heeft Hal2 ervoor gekozen om te werken met de lichte houtsoort berken multiplex. Door het gebruik van een sober kleurenpalet blijft de basis neutraal, waardoor de invulling van de meubels zorgt voor het kleurcontrast.

Hal2 ontwierp diverse vaste maatwerkonderdelen in de showroom. Zo creëerde we onder andere een aanlandplek met hoge en lage zitjes centraal in het pand voorzien van beplanting. Met het ontwerp van het podium is een extra verdiepingsvloer gecreëerd, hierdoor wordt de hoogte van het pand doorbroken. Het podium is multifunctioneel in gebruik, het bestaat uit diverse hoogte niveaus, opslagruimte en diverse presentatie mogelijkheden. We creëerde ook diverse afscheidingen in hout, welke strak zijn vormgegeven in verticale latten. Achter deze afscheidingswand bevinden zich de werkplekken en diverse spreekkamers van de werknemers van Workbrands. Bij het verlaten van het pand kan men folders meenemen uit de op maat ontworpen merkenwand.

Het resultaat is een inspirerende strakke industriële vormgeving, waarbij de meubels goed in het oog springen.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding Ontwerpstudio en showroom
inspirerende showroom Workbrands

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Bij Workbrands doen ze het net even anders ”
Renovatie Hoofdkantoor Royal Agio Cigars Duizel

Concept en interieurontwerp nieuw hoofdkantoor

Gevelaanzicht

Type object werken

Werkoppervlakte 4000 m2

Locatie Duizel

 

volledig project

Royal Agio Cigars behoort tot één van de grootste sigarenfabrikanten in Europa met merken als MEHARI’S, PANTER, BALMORAL en DE HUIFKAR.
Ieder jaar worden er zo’n 750 miljoen sigaren geproduceerd en verkocht. Agio levert deze sigaren aan meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft circa 2.000 medewerkers. Agio is een familiebedrijf ontstaan in 1904 en onderscheidt zich door middel van zijn klantgerichtheid, geavanceerde technologie en hoge kwaliteitsstandaarden.

Het hoofdkantoor in Duizel heeft een volledige renovatie ondergaan van ca 14.000 m2, waarvan ca 4000 m2 nieuwe kantoren, vergaderruimtes, restaurant, entree etc. Wij tekende een ontwerp voor de volledige binnenkant en werkte nauw samen met Bo2 Architecten. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor het concept met 4 belangrijke uitgangspunten: Premium, Natuur, Warm en Informatief. Deze onderdelen zie je terug in het gehele interieurplan. Ook hebben wij voor een groot deel van de uitvoering zorg gedragen, zoals wandafwerkingen, meubels, maatwerk, stoffering, verlichting, styling etc. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat wat we met velen partners hebben uitgevoerd.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Hal2 Carpets Ontwerpstudio en showroom Onze merken Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Verlichting en elektra Vloeren, wanden en plafonds Klimaatbeheersing
Gevelaanzicht

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Fris interieur voor oudste familiebedrijf in Nederland

Volledige restyling en nieuw interieurontwerp voor Knaapen Groep

Interieurontwerp en restyling oudste familiebedrijf in Nederland

Type object werken

Werkoppervlakte 510 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Knaapen Groep telt een rijke historie, het bedrijf werd opgericht in 1652 en is daarmee het oudste familiebedrijf van Nederland. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn zij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Knaapen Groep heeft een bijzondere kijk op renoveren waarbij de bewoners centraal staan.

De passie voor vakmanschap, het frisse karakter van Knaapen Groep en de bewoners en hun omgeving hebben we doorgetrokken in dit interieurontwerp. Zo zijn alle kantoren voorzien van een nieuw fris uiterlijk, waarbij de bouwtechnische kant van Knaapen Groep subtiel is doorgevoerd. De informele en formele ruimtes zoals vergaderruimtes, kantine en entree hebben een warme huiselijke uitstraling gekregen waarbij de omgeving van de bewoners op een slimme wijze is doorgevoerd in foto- en grafische prints. Zo heeft iedere ruimte een eigen ‘voordeur’ hebben de toiletten een leuke gimmick, namelijk een dixie deur en heeft ieder kantoor een mooie grote grafische foto print.

Het resultaat is een fris, sfeervol nieuw hedendaags interieur met subtiele verwijzingen naar de visie en het karakter van dit familiebedrijf.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Ontwerpstudio en showroom Onze merken Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Interieurontwerp en restyling oudste familiebedrijf in Nederland

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ De informele en formele ruimtes zoals vergaderruimtes, kantine en entree hebben een warme huiselijke uitstraling gekregen waarbij de omgeving van de bewoners op een slimme wijze is doorgevoerd in foto- en grafische prints. ”
Open werkvloer met sportelementen

Volledige verbouwing kantoor Triple Double te Eindhoven

Interieur design Triple Double, Strijp S

Type object werken

Werkoppervlakte 700 m2

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 1

 

volledig project

Triple Double is verhuisd naar Strijp-S, te Eindhoven. Strijp S wordt gezien als het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven. Triple Double heeft zich, samen met andere partijen, gevestigd in gebouw SX. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak van het gebouw is een groot aantal partijen op het gebied van sport, marketing en media bijeen gebracht. Door de toepassing van een algemeen SX concept door het gehele pand ontstaan er ‘open werkvloeren’ waarbij ‘kruisbestuiving’ tussen verschillende partijen mogelijk wordt gemaakt.  Triple Double is op de eerste verdieping gesitueerd, waar zij optimaal kunnen genieten van dit SX- concept.

De ongekende passie voor sport bij Triple Double hebben we doorgevoerd naar het nieuwe interieur design. Het concept van de algemene SX identiteit sluit daar naadloos op aan. Door sport als uitgangspunt te nemen, hebben we een aantal vertalingen gemaakt naar onderwerpen als ‘beweging’, ‘sociaal & cultureel’ en ‘snelheid’. Door deze termen ruimtelijk te vertalen naar lijnenspellen door de ruimte en kleuren & symbolen, ontstaat er een eenheid met het SX-gebouw. Triple Double straalt op deze manier dezelfde sfeer uit als het pand en wordt een onderdeel van het algemene interieurconcept. Om Triple Double net dat beetje extra te geven, hebben we echte eyecatchers toegepast op de werkvloer. Zo hebben we bijvoorbeeld een multifunctioneel keukeneiland – en tevens ronde bibliotheek – geplaatst en de indrukwekkende ‘spelerstunnel’ als entree zal zorgen voor een unieke sportervaring op het kantoor. Ook het basketbalveldje mocht niet ontbreken!

Een open kantoortuin zorgt voor de gewenste kruisbestuiving op de werkvloer. De drie directieleden hebben een eigen kantoor, maar door de glazen wanden zijn deze ruimtes erg transparant en zijn onderdeel van de werkzaamheden op de werkvloer.

Naast dit originele interieurconcept hebben we de industriële eigenschappen van het pand zo veel mogelijk in tact gelaten. De originele bakstenen zijn nog steeds zichtbaar. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de strakke, witte basis en de bijzondere industriële elementen van het SX gebouw.

 

Producten en diensten:

Ontwerpstudio en showroom Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding
Interieur design Triple Double, Strijp S

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieur design Triple Double, Strijp S
“ Sport has the power to change the world ”
Identiteit interieur Gebouw SX

Interieurontwerp en uitvoering collectieve huisstijl interieur

Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven

Type object werken

Werkoppervlakte 500 m2

Locatie SX Gebouw, Strijp-S te Eindhoven

Aantal ruimtes Diverse

 

volledig project

Op Strijp S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, staat het historische pand SX (1914). Het pand is de voormalige glasfabriek van Philips. Op de ruim 5.000 vierkante meter vloeroppervlak wordt een groot aantal partijen op het gebied van sport, marketing en media bijeen gebracht. Hal2 heeft, in samenwerking met Desque (Klokgebouw, Strijp S), de pitch gewonnen voor het maken van een interieurconcept en interieurontwerp voor de algemene ruimten van SX. Het concept zorgt voor een collectieve ‘SX-identiteit’ en biedt tevens een houvast voor de huurders die deze identiteit willen doorvoeren naar eigen bedrijfsruimte.

Producten en diensten:

Ontwerpstudio en showroom Conceptontwikkeling en materialisatie Technisch tekenwerk in 2D en 3D Projectbegeleiding
Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieurontwerp gebouw SX Strijp S, Eindhoven
Goed bekend bij Driessen Groep

Volledig ontwerp en realisatie nieuwbouw hoofdkantoor te Helmond

Interieur hoofdkantoor Driessen HRM

Type object Kantoor

Werkoppervlakte 6500 m2

Locatie Helmond

Aantal ruimtes Gehele pand

 

volledig project

Goed bekend bij Driessen Groep

Driessen Groep verzorgt HRM-oplossingen en payroll voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Driessen Groep is een familiebedrijf met zo’n 250 medewerkers en bedient zo’n duizend organisaties. Het bedrijf is de afgelopen jaren explosief gegroeid, het oude pand in Helmond werd te klein en werd om die reden uitgebouwd. Hal2 won de pitch en mocht de nieuwbouw inrichten. De architect had de uitbreiding van het bestaande pand in hoofdlijnen ontworpen, maar de definitieve invulling opengelaten. Zo kreeg Hal2 alle vrijheid. Alle medewerkers moesten zich thuis kunnen voelen in het nieuwe interieur. Het doel was een gemoedelijke, familiale en bourgondische atmosfeer te creëren met veel levend groen en natuurlijke materialen. Binnen dit overkoepelende concept is er naar hartenlust gevarieerd; iedere ruimte ademt zijn eigen sfeer, variërend van antiek tot eigentijds van cobrakunst tot fotografie. Het element natuur(lijk) komt in alle ruimtes in meer of mindere mate terug. In materiaalgebruik, in de in natureltinten geschilderde wanden en de grafische vogel- en bloemdecoraties op speciaal door Hal2 ontworpen en gemaakte doeken, tapijten en vloerkleden. Maar zeker ook in het levend groen wat nadrukkelijk is meegenomen in het ontwerp. Het eindresultaat is zowel inspirerend, persoonlijk als huiselijk. Een plek waar het fijn kennismaken, ontmoeten en samenwerken is. Download PDF publicatie

Interieur hoofdkantoor Driessen HRM

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieur hoofdkantoor Driessen HRM
“ Opdrachtgever: Je zegt wat je mooi vindt en alles wordt van A tot Z geregeld ”