We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Thuiskomen op je werk. Samen werken in een fijne omgeving. Dat is het doel.

  Projecten werken

  Werkwijze

  Fase 1 Concept ontwerp

  Tijdens het intakegesprek bespreekt Hal2 het PVE, wensen, ideeën en het budget voor het project. En ontwerpt een beeldend vormgegeven sfeer, passend bij het project. Dit vormt de basis voor het concept en 2D-indelingstekeningen.

  Fase 2 Voorlopig ontwerp

  Hal2 vormt een voorlopig ontwerp gebaseerd op het concept. Presenteert een sfeerimpressie met passende kleuren en materialen. En vertaalt het geheel naar realistische 3D-visualisaties.

  Fase 3 Definitief ontwerp

  In het definitieve ontwerp werkt Hal2 het technisch tekenwerk voor de wanden, vloeren, plafonds en elektra uit. Tekent maatwerkonderdelen en stelt een gespecificeerde en definitieve prijsraming en projectplanning op.

  Fase 4 Realisatie/uitvoering

  Hal2 bewaakt kwaliteit, is aanwezig bij bouwoverleggen en stuurt alle partijen tijdens de uitvoering aan. Coördineert productbestellingen alsmede de levering en montage op locatie. Pas als alles naar volledige tevredenheid klopt, volgt de oplevering.

  Producten en diensten

  Inventarisatie

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. De vraag helder krijgen. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen, eisen en de huidige situatie voor de te ontwerpen ruimte(s).

  Conceptontwikkeling

  Het eerste beeldende vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich dieper in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materialisatie.

  Interieurarchitectuur

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om eigenheid, comfort en herkenbaarheid te ervaren in een ruimte is een interieurdesign benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D en 3D

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  Technisch tekenwerk in 3D

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat.

  Materiaalkeuze

  Het ontwerp behoeft sfeer. Kleuren en gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm.

  Art direction

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Interieur realisatie / Turn key

  Hal2 neemt u de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  Projectbegeleiding interieur

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Projectbegeleiding bouwkundig

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.