We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieur advies gericht op uw wensen

  Interieur advies voor uw woning, kantoor of winkel. Alles in één hand. Hal2 adviseert, begeleidt en zorgt voor de uitvoering van uw interieur.

  Hal2 werkt altijd vanuit de wensen en eisen van een klant. Hal2 stelt vragen, doet onderzoek en verdiept zich in de opdrachtgever. Vervolgens ontwikkelen we onze eigen visie en geven we daar invulling aan. 
Bij Hal2 zorgen we er voor dat we overzicht houden, ook voor de meer complexe projecten. We adviseren, begeleiden waar nodig en zorgen voor een strakke planning. 
Doordat Hal2 het overzicht houdt op de verschillende ontwerp onderdelen ontstaat een complete kijk op de gehele ruimte.

  Interieur advies voor de complete ruimte

  De ontwerpen van Hal2 worden volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Zo kan het advies de volledige ruimte omvatten, van vloer tot plafond, of enkel gericht zijn op een woonkamer of directiekantoor. Advies op maat, dat is wat je kunt verwachten.

  Grote keuze materialen en kleuren

  Hal2 heeft een uitgebreide collectie stalen en materialen. Hierdoor heeft de klant een grote keuze aan merken, materialen en kleuren. Hal2 maakt een voorselectie, een advies en de klant maakt uiteindelijk zelf de definitieve keuze. Een advies kan dan ook uiteenlopen van een kleuradvies voor schilderwerk tot het bepalen van alle materialen, meubels en kleuren in een ruimte.

  Interieur advies & uitvoering

  Naast de adviserende rol die Hal2 heeft in een project, kunnen wij ook de daad bij het woord voeren en de volledige uitvoering van het project begeleiden. Hal2 vormt hiermee een brug tussen de uitvoerende partijen zoals de aannemer of installateur en de klant.

  Vanaf de plannen en ideeën voor het realiseren van een bouwproject, wordt een proces opgestart waarbij veel partijen en disciplines betrokken raken. Een intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het bouwproject binnen een bepaalde tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren. Hal2 is in staat projecten geheel van A tot Z te begeleiden. Ook de begeleiding kan worden afgestemd op de wens van de klant. Zo kan Hal2 zorgdragen voor de complete begeleiding en uitvoering maar ook in samenwerking met door de klant aangegeven leveranciers.

  Samenwerken

  Hal2 is gespecialiseerd in het optimaal indelen van ruimtes. Voor de uitvoering van een ontwerp werken wij samen met diverse vaste partijen. Naast het leveren en monteren van scheidingswanden, leveren we ook vloeren en plafonds in oneindig veel soorten, maten en materialen. De akoestiek in een ruimte is een belangrijk aspect van een goede woon- /werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Denk aan wand- /plafondpanelen gevuld met akoestisch materiaal die geheel te customizen zijn naar de wensen van de klant.

  Interieur advies in de omgeving Eindhoven

  Hal2 is actief in geheel Nederland en soms zelfs ver daarbuiten zoals de herinrichting van het Med-Inn hotel in Turkije. Lees meer over ons interieur advies in Eindhoven


  Persoonlijk interieur advies op maat

  Een interieur advies van Hal2 is altijd tailor-made, op basis van de klant-wensen wordt een uniek ontwerp bedacht. Geen enkel project is hetzelfde en de ontwerpers van Hal2 maken een origineel ontwerp op maat, altijd met een personal touch. Door het brede scala aan materialen en meubelmerken kan iedere wens ingevuld worden Lees meer over ons persoonlijk interieur advies

  interieur advies door Hal2

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens