We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Hal2 interieur design

  Interieur design, projectbegeleiding en uitvoering. Alles in één hand bij Hal2 interieur designers. Oog voor design en praktijk.

  Hal2 interieur design

  Een ruimte vorm geven is voor ons iets heel persoonlijks, wij luisteren goed en verdiepen ons in onze opdrachtgevers zodat we komen tot een persoonlijk interieur design: functioneel, met de gewenste sfeer en uitstraling. We hebben duidelijk een eigen stijl die we in dienst stellen van onze opdrachtgevers. Je kunt ons inschakelen voor een gedetailleerd interieurontwerp, conceptontwikkeling, complete projectbegeleiding, planning en uitvoering van een project. Een traject van de allereerste tekening, het volledige bouwmanagement tot de finishing touch aan toe. Juist dat maakt Hal2 zo uniek.

  De design fase

  De eerste fase van een ontwerp traject begint altijd met een inventarisatie. Hierbij brengen wij de eisen en wensen van de klant in kaart. We nodigen de klant uit in onze showroom om de werkwijze te bespreken en gaan vaak naar de locatie toe om deze op te meten en in kaart te brengen. Deze inventarisatie kunnen we later gebruiken om ons concept te vertalen naar een 2D indelingsplattegrond.

  In de conceptfase van een traject zetten we een eerste idee op papier. We doen dit door middel van 2D plattegrondtekeningen, handschetsen, sfeer & materiaal voorstellen en de informatie die we hebben verzameld tijdens de inventarisatie. De 2D plattegronden kunnen we later in het traject omzetten naar 3D tekeningen om zo een fotorealistische weergave van de ruimte aan de klant te kunnen presenteren.

  In een gesprek in onze showroom met de klant, worden de ideeën gepresenteerd. Naar aanleiding hiervan kan een definitief ontwerp bepaald worden en kan het ontwerp tot uitvoering worden gebracht.

  Interieur design en 2D tekeningen

  Om een definitief ontwerp goed uit te kunnen voeren zijn duidelijke en gedetailleerde 2D tekeningen van groot belang. Hal2 is gespecialiseerd in het uitwerken van overzichtsplattegronden en aanzicht tekeningen. Door middel van lijntekeningen wordt een ruimte of meubel op schaal ingetekend. Door middel van structuren en kleurvlakken kunnen materialen worden weergegeven.

  voorbeeld 2D tekening

  Voorbeeld 2D tekening.

  Interieur design en 3D tekeningen

  Technisch tekenwerk in 3D. 3D visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D visualisatie zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

  We merken dat klanten vaak moeite hebben met het zich voorstellen van het ontwerp in de ruimte. Een 3D impressie kan hierbij helpen. De klant krijgt op deze manier een goede indruk van de ruimte, van het meubilair en de toegepaste materialen. Het geeft tevens een indruk van de sfeer van de ruimte.

  Er gaat veel tijd en werk zitten in het uitwerken van het 3D beeld. De meubels moeten worden ‘opgebouwd’, het licht moet worden berekend en de materialen moeten goed op de werkelijkheid worden afgestemd. Als het beeld en de ruimte eenmaal staat zijn kleine wijzigingen vaak eenvoudig door te voeren waardoor het beeld vaak precies overeenkomt met het daadwerkelijk uitgevoerde interieurontwerp.

  voorbeeld 3D tekening

  Voorbeeld 3D tekening.

  Interieur design in Eindhoven

  Hal2 is met name actief in de regio Eindhoven. Omdat Hal2 met een klein team werkt, zijn wij flexibel inzetbaar. In ons portfolio zijn projecten terug te vinden door heel Nederland.
  Tevens hebben wij door het hele land partijen waar we mee samenwerken die een deel van de uitvoering van een project voor hun rekening kunnen nemen.

  Eindhoven als designstad van Nederland

  Hal2 is gevestigd aan de Hallenweg 1 en 2. In het kielzog van Strijp S als centrum voor creatieve industrie in het centrum van de stad, levert de hallenweg op zijn eigen manier een bijdrage aan Eindhoven als designstad. Lees meer over Eindhoven als designstad van Nederland


  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens