We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Van ontwerp naar Realisatie

  01.12.2020

  RTR Interiors realiseert interieurs voor veel verschillende opdrachtgevers. Al jaren staat RTR voor de realisatie, het ontwikkelen, transformeren en verbeteren van interieurs voor onder andere hotels, winkels, kantoren, theaters, restaurants, cafés en woningen. Projecten van klein tot groot.

  Als één van de vaste partners in de uitvoering van Hal2 projecten realiseert RTR sinds een aantal jaar ook meerdere interieurs en projecten per jaar in opdracht van Hal2. Aan het begin van ieder project wordt er goed gekeken naar de wensen en de mogelijkheden. Dit wordt vertaald naar een realiseerbaar interieur passend bij de kwaliteits- en duurzaamheidseisen en het beschikbare budget. Vaak is er al in een vroeg stadium van een project contact tussen beiden partijen, zodat al in de ontwerpfase de haalbaarheid van een ontwerp getoetst kan worden.

  Theo Bouwmans, management RTR interiors en onder andere verantwoordelijk voor commercie binnen RTR, is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de realisatie van verschillende Hal2 projecten.

  De ontwerpen van HAL2 hebben in de veel gevallen ook echt een HAL2 handtekening. Zij zijn in staat om werk- en woonomgevingen om te toveren tot een warme, gezellige ruimte. Waarin naar mijn idee bijna iedereen graag wil werken en/of verblijven. Tijdens het ontwerpproces is er ook al aandacht voor het kostenaspect en dit is niet zomaar vanzelfsprekend. Binnen het beschikbare budget wordt de weg gezocht naar een maximaal eindresultaat.

  “Tijdens het ontwerpproces is er ook al aandacht voor het kostenaspect en dit is niet zomaar vanzelfsprekend.”

  WAT VIND JE ZO LEUK AAN DE OPDRACHTEN VAN HAL2 EN WAT IS ER KENMERKEND AAN DE SAMENWERKING?

   

  Het gebruik van een veelvoud aan materialen en het samenkomen van verschillende disciplines in het ontwerp is iedere keer weer uitdagend om mee aan de slag te gaan.
  De betrokkenheid van Hal2 tijdens de uitvoering van een project motiveert alle betrokken partijen. Hal2 staat open voor expertise van onze kant, daarnaast zijn de lijnen altijd kort waardoor je snel en gedegen kunt schakelen als dat nodig is.

  Heb je een Hal2 project dat je is bijgebleven?

  De projecten welke wij met Hal2 hebben gerealiseerd blijven mij eigenlijk altijd bij. Als ik er dan 2 aan moet halen zijn dat bijvoorbeeld NTC in Amstelveen en Habufa in Hapert. Projecten waar in de uitvoering op het bouwkundige vlak wat tegenslag was. Maar beide projecten zijn door de inspanning van alle partijen en ook zeker van HAL2 tijdig en naar ieders tevredenheid opgeleverd. En uiteraard ook weer met een mooi eindresultaat.

  Meer verhalen