We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interview met Martijn Flipse,
  Co-owner Deblick

  08.04.2020

  Deblick levert akoestische producten, led-producten en cubes. Ruimtes waarin mensen verblijven moeten perfect in balans zijn. Deblick zorgt voor deze balans in de vorm van de juiste akoestiek en verlichting. Daarnaast ontwikkelt en produceert Deblick cubes waarin je je kunt concentreren of die juist ruimte bieden voor ontmoeting en overleg.

   

  WAAROM PASSEN DE PRODUCTEN VAN DEBLICK ZO GOED BIJ DE PROJECTEN VAN HAL2?

   

  Onze producten worden in eigen productie geproduceerd. Naast een vaste collectie hebben wij de mogelijkheid om producten op maat te produceren. De materialen, kleuren en samenstelling kunnen naar wens worden aangepast. Wij kunnen dus bij ieder ontwerp producten leveren die helemaal aansluiten bij het interieurontwerp voor een klant. Daarnaast zetten wij heel erg in op duurzaamheid. Onze producten zijn circulair en wij maken bewuste keuzes in het gebruik van duurzame grondstoffen en productsamenstellingen. Dit is een toegevoegde waarde voor Hal2 en hun klanten.

  Wat vind je zo leuk aan de projecten van Hal2?

  De klanten van Hal2 krijgen een interieur dat echt past als een maatpak. In de ontwerpen wordt nagedacht over de kleinste details, om hiermee het interieur een eigen Signatuur te geven. Het team van Hal2 creëert omgevingen waarin je graag wilt verblijven, om te werken.

  “Er is een hechte samenwerking ontstaan, wat de basis is voor een langdurige en duurzame relatie.”

  De kantine voor voetbalclub RPC, waarin de combinatie van sport en hospitality op een zeer unieke manier zijn toegepast.

  WELK HAL2 PROJECT IS JE HET MEEST BIJ GEBLEVEN?

   

  Het interieurproject voor Nedschroef in Helmond. Waarbij op alle vlakken onze producten samen kwamen. Hierin zag je dat Hal2 vooruitstrevend te werk gaat bij het inrichten van werkomgevingen. Van het ontwerp tot de realisatie. Het is mooi om te zien hoe de identiteit of het product van een klant bijvoorbeeld vertaald wordt naar een grafische print. Het patroon, opgebouwd uit schroeven, zie je op hele diverse materialen terug in het nieuwe interieur van Nedschroef.

  Maar ook een meer recent project voor voetbal Club RPC, waarin de combinatie van sport en hospitality op een zeer unieke manier zijn toegepast! Het resultaat is niet een standaard voetbalkantine, maar echt een clubhuis, dat het clubgevoel ademt en uitstraalt.

  Wat vind je kenmerkend aan de samenwerking met Hal2?

  Onze samenwerking gaat terug naar 2008 toen Deblick op de Hallenweg 3 begon, vanaf dat moment was er direct een klik tussen Hal2 en Deblick, zowel persoonlijk als zakelijk. Met veel plezier kijken wij dan ook terug naar de periode op de Hallenweg. Er is hierdoor een hechte samenwerking ontstaan, wat de basis is voor een langdurige en duurzame relatie.

  Meer verhalen