We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Van traditioneel kantoorpand naar kantoor met open sfeer in hartje Rotterdam.

  23.07.2020

  Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/ arbeidsmarktkansen van werknemers.

  Begin dit jaar verhuisde het bedrijf van een tradioneel kantoorpand naar een kantoor nog dichterbij de Rotterdamse gezelligheid; het IndustrieGebouw op de Goudsesingel. In het oude kantoor zat Intelligence Group nog gescheiden van haar zusterbedrijven. Nu zitten de bedrijven bij elkaar in één groot kantoor met daarbinnen verschillende ruimtes. De verschillende ruimtes zorgen dat er in alle rust gewerkt kan worden, maar tegelijkertijd hangt er een open sfeer in het kantoor.

  Hal2 maakt het ontwerp voor het Interieur van het nieuwe kantoor en was verantwoordelijk voor de realisatie. Geert-Jan Waasdorp, eigenaar van Intelligence Group, vertelt over de samenwerking met Hal2.

  WAAROM HEBBEN JULLIE GEKOZEN VOOR DEZE PLEK VOOR JULLIE NIEUWE KANTOOR?

   

  Dat had heel veel redenen. We wilden weer meer midden in het ‘leven’ van de stad zitten. Nieuwe energie, dichtbij leuke eettenten, koffiebars en terrassen. We hadden echt de behoefte aan nieuw, anders, energie, leven e.d. Wij kwamen van een plek die 6 jaar daarvoor als start-up community was begonnen, maar de laatste 3 jaar, 4 nieuwe eigenaren had gehad. Allemaal investeerders die vooral het laatste beetje leven eruit aan het knijpen waren. Het was een heel logisch moment om te gaan.

  “Ons nieuwe kantoor is een feest. Je wordt echt blij als je binnenkomt.”

  WAT VIND JE KENMERKEND AAN DE SAMENWERKING MET HAL2?

   

  Samenwerken met Hal2 heeft twee hele unieke kenmerken en dat is enerzijds het echte creatieve en unieke concept dat zij maken. Doordacht, slim, uniek, onderscheidend, en gedurfd. Ten tweede duidelijkheid in de deliverable. Wat wordt beloofd, wordt ook gedaan. Geen valse beloftes en duidelijkheid wanneer, waar en hoe. Je kunt er dus van op aan.

  Hoe bevalt het kantoor nu jullie er daadwerkelijk zitten?

  Heerlijk. Is echt een feest. Je wordt echt blij als je binnenkomt. Het kantoor heeft meerdere plekken die je voor meerdere doelen kunt gebruiken. Heel functioneel tot informeel overleg en een bar om te borrelen. Er is echt een diepte investering gemaakt in mensen en cultuur. Een kantoor is daar een belangrijke uiting van. De mensen maken natuurlijk altijd het verschil.

  JULLIE ONTVANGEN REGELMATIG KLANTEN EN CURSISTEN OP KANTOOR, HOE REAGEREN DEZE OP JULLIE NIEUWE WERKOMGEVING EN DE LOCATIE?

   

  Die voelen zich welkom en thuis. Ons kantoor zegt eigenlijk tegen bezoekers ‘ben welkom en voel je thuis. Zoek je eigen plekje en geniet’. Het maakt de hele ambiance informeel en professioneel.

  Meer verhalen