We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Woning met Scandinavische stijl en duurzame materialen

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 450 m2

  • Locatie Oirschot

  Een vrijstaande woning met een warme en moderne sfeer

  KENMERKENDE STIJL

   

  Voor dit bijzondere project werkte Hal2 nauw samen met Studio-pls, die de architectuur voor haar rekening nam. Ingetogen, minimalistisch en functioneel. Drie kenmerken die deze hoogwaardig geïsoleerde en energiezuinige nieuwbouwwoning omschrijven. De bewoners vroegen Hal2 een maatwerk interieurontwerp op te stellen, passend bij de Scandinavische stijl van de woning. Hetgeen resulteerde in een natuurlijke tweedeling; een woon- en slaapgedeelte.

  De bewoners vroegen Hal2 een maatwerk interieurontwerp op te stellen, passend bij de Scandinavische stijl van de woning.

  WOONGEDEELTE

   

  De langwerpige vorm van de ruimte, de grote raampartijen en de hoogte van de ruimte bepalen het ontwerp. Een vrijstaand haardmeubel scheidt de keuken van de woonkamer met behoud van de ruimtelijkheid van de woning. Cortenstaal, kurk, beton en hout zorgen voor een warme en moderne sfeer. Deze woning leent zich perfect voor de Scandinavische stijl die is doorgevoerd in de keuze van het meubilair.

  “Cortenstaal, kurk, beton en hout zorgen voor een warme en moderne sfeer.”

  SLAAPGEDEELTE

   

  In het slaapgedeelte ligt de focus op de slaapkamer en badkamer van de bewoners. Met rechts de badkamer en links de kastenkamer. Een spiegel tussen de twee kastenwanden vergroot deze ruimte optisch. De badkamer is langwerpig van vorm. Het lange badkamermeubel zorgt hier voor een optische verlenging van de ruimte.

  Ingetogen, minimalistisch en functioneel, kenmerken die de inrichting van deze woning omschrijven

   

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten