We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Lichte kleuren, strakke belijning en natuurlijke materialen

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 250 m2

  • Locatie Helvoirt

  Minimalistisch en strak, maar wel een echte familiewoning.

  EEN GOEDE BASIS ALS LEIDRAAD

   

  Voor dit nieuwe project werkt Hal2 opnieuw samen met Studio-pls. De architecten maken een ontwerp voor een bijzondere schuurwoning. Aan de binnenkant is de woning volledig afgewerkt met duurzaam hout. Deze mooie basis is voor Hal2 uitgangspunt voor het ontwerp. De bewoners vragen Hal2 een passende indeling te maken en een ontwerp voor het interieur dat naadloos aansluit bij de architectuur van de woning. Het resultaat is een interieur met lichte kleuren, strakke belijning en natuurlijke materialen.

  "De bewoners vragen Hal2 een passende indeling te maken en een ontwerp voor het interieur dat naadloos aansluit bij de architectuur van de woning."

  STRAKKE BELIJNING

   

  De strakke belijning in de architectuur van de woning is door vertaald in het interieur en zichtbaar in het maatwerk meubilair. Hiermee sluit het interieur naadloos aan op de architectuur van de woning. Door het maatwerk uit te voeren in accentkleuren, worden het echte eyecatchers in het interieur. De schuine wanden aan de binnenzijde van de woning zijn volledig bekleed met duurzaam hout en dat zorgt voor een lichte en natuurlijke basis.

  Er is veel aandacht besteed aan de afwerking van de woning. Het maatwerk is ontworpen met oog voor detail en het losse meubilair sluit hier perfect op aan. Het totaalplaatje klopt tot in de puntjes.

   

  “Minimalistisch, uniek en behaaglijk: de ingrediënten voor het interieur van deze woning.”

   

   

   

   

   

   

    

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten