We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Design & Build de ideale woning

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 350 m2

  • Locatie Eindhoven

  Voor velen blijft het slechts bij dromen, maar voor dit stel werd deze droom onlangs werkelijkheid.

  GOED PLAN VAN AANPAK

   

  Een groot vrijstaand huis kopen en dit ombouwen tot het perfecte thuis. Voor velen blijft het slechts bij dromen, maar voor dit stel werd deze droom onlangs werkelijkheid. Hal2 vormt samen met een aannemer en een architect een nauw team. De eerste indelingen staan dan ook in een mum van tijd op papier. Om vervolgens via een gedegen plan van aanpak tot een goed investeringsoverzicht te komen. Uiteindelijk komt alles samen in een passend ontwerp voor deze speciale jaren 30 woning.  

   

  “De precieze vertaling van onze wensen naar een prachtig ontwerp heeft ons écht verrast!”

  “Het Design & Build traject betekent écht samenwerken met de bewoners om tot het perfecte plaatje te komen.”

  INTENSIEF TRAJECT

   

  De indeling staat vast, de constructieve berekeningen zijn binnen en het ontwerp heeft meer vorm gekregen door de 3D visualisaties. Het investeringsoverzicht zorgt voor helderheid en een eenduidige werkwijze. Het is een intensief traject waar veel aandacht nodig is voor bouwkundige details, verlichting en diverse aansluitingen. Het Design&Build traject betekent écht samenwerken met de bewoners om tot het perfecte plaatje te komen.

  Maatwerk meubelstukken en unieke materialen, zowel in de wandafwerkingen als in het meubilair, maken het plaatje compleet.

  UNIEKE MATERIALEN EN MAATWERK MEUBELS

   

  In dit ontwerp is ook maatwerk meubilair meegenomen. Hal2 zet hiermee een stijl neer die past bij de bewoners, het huis en het ontwerp. Maatwerk meubelstukken en unieke materialen, zowel in de wandafwerkingen als in het meubilair, maken het plaatje compleet. Duurzame materialen, gedurfde kleurkeuzes en een uniek ontwerp sieren deze woning.

  Uiteindelijk komt alles samen in een passend ontwerp voor deze speciale jaren 30 woning.

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten