We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  De ideale indeling en een warme sfeer

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 200 m2

  • Locatie Strijp R, Eindhoven

  INDUSTRIËLE STIJL

   

  Op Strijp R, een van de voormalige Philipsplekken in Eindhoven vind je dit prachtige huis. Strijp R is een uniek stukje Eindhoven waar op historische grond een nieuwe wijk gecreëerd is. Waar oude industriële panden een nieuwe bestemming hebben gekregen. Waar nieuwbouwwoningen helemaal opgaan in de historische sfeer die deze bijzondere plek uitstraalt. Neem nu deze prachtige woning.

  “De hele woning is een harmonieus geheel geworden, iets waar we het meest van genieten.”

  LATEN WE HIER ONS HUIS BOUWEN

   

  Het buizenwerk en het ruwe betonnen plafond zijn in het zicht gebleven. Hiermee vertalen we het industriële karakter van het exterieur naar binnen. Bepalend voor de materiaalkeuze en de sfeer van het interieur die tijdens het designtraject is bepaald. De indeling van de individuele ruimtes, zoals de woonkamer, badkamer en keuken, is overeenkomstig .

  “Die eenheid in sfeer gecombineerd met een lichte basis, industriële elementen en maatwerk meubilair maakt dit een bijzondere plek.”

  HARMONIEUS GEHEEL

   

  Door het design en de gekozen materialen op de hele woning toe te passen, zijn alle ruimtes zo op elkaar afgestemd dat er een harmonieus geheel is ontstaan. Elke verdieping ademt dezelfde sfeer. Die eenheid in sfeer, kleuren en materialen gecombineerd met een lichte basis met veel groen, industriële elementen en maatwerk oplossingen en meubilair maakt dit een bijzondere plek. En een heerlijk huis om in te wonen.

  Strijp R, een van de voormalige Philipsplekken, zorgde voor de inspiratie. De oude industriële gebouwen kenmerken de bouwstijl en design elementen.  

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten