We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Duurzaam wonen: natuurlijke materialen en eigentijds kleurgebruik

  • Type object Nieuwbouw

  • Locatie Veldhoven

  “Basic Chique; rust, aardetinten en natuurlijke materialen. Tijdloos en toch van nu.”

  DUURZAAM WONEN

   

  Een fijn thuis voor iedereen. Dát is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van projecten van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. BPD ontwikkelt als gebiedsontwikkelaar al 75 jaar woningen en woonomgevingen in Nederland en Duitsland. Duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen, die bereikbaar zijn voor iedereen. Ook voor de generaties van de toekomst. Op dit moment is BPD bezig met de ontwikkeling nieuwbouwplan Huysackers. Een mooi plan, waarin duurzaam wonen het uitgangspunt is.

  "Wonen heeft te maken met je thuis voelen, maar ook met bereikbaarheid, met duurzaamheid, met klaar zijn voor klimaatverandering."

  EEN DUURZAAM GEBOUWD DORP

   

  Huysakkers is de 2e dorpskern van de wijk Zilverackers in Veldhoven. Een duurzaam gebouwd dorp, waar je die typische Brabantse gezelligheid voelt. Aan de rand van Huysackers komt Het Tolhuis. Een prachtig appartementengebouw met 8 luxe appartementen en 2 penthouses. In opdracht van BPD heeft Hal2 een aantal verrassende indelingen voor de appartementen getekend. Daarnaast zijn er twee inspirerende moodboards ontwikkeld om toekomstige bewoners de verschillende mogelijkheden van de ruimtes te laten zien.

  “Nordic retro; spelen met patronen en motieven. En zachte kleuren gecombineerd met contrast.”

  De verrassende indelingen brengen mooi in beeld hoe de ruime appartement optimaal ingedeeld kunnen worden. De verschillende sfeer- en materiaalbeelden inspireren om met frisse blik de mogelijkheden van het interieur te bekijken. Beiden moodboards brengen duurzaam materiaalgebruik in beeld, wat mooi aansluit bij de basis van het project. De keuze voor natuurlijke materialen en eigentijds maar duurzaam kleurgebruik is hier perfect op zijn plek. Door te spelen met combinaties van materialen, structuren en patronen krijgt ieder moodboard een eigen gezicht.

  Basic chique’ staat voor rust, door de toepassing van aardetinten en natuurlijke materialen. Hoogwaardige meubilair en tijdloze vormgeving maken het beeld compleet. ‘Nordic Retro’ is iets meer uitgesproken. De combinatie van zachte kleuren met diepe tonen zorgt voor wat meer contrast. Maar ook hier is de keuze voor tijdloos en hoogwaardig meubilair helemaal op zijn plek.    

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten