We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Droomappartement binnen een maand

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 160 m2

  • Locatie Eindhoven

  EXCLUSIEF WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

   

  Niet iedereen kan zeggen dat het Van Abbemuseum de buur is. Op deze unieke locatie is een appartementencomplex met een ongekend afwerkingsniveau opgeleverd. Hal2 heeft een van de appartementen ingericht op een manier die eer doet aan het artistieke karakter dat het appartement ademt. Het design en build traject werd hier in een razend tempo voltrokken. De strakke planning met vaste, vertrouwde Hal2 partners resulteerde in een droomappartement binnen een maand.

  “Ik had al een aantal designklassiekers op het oog. Hoe Hal2 deze verweven heeft in mijn nieuwe interieur, verraste me enorm.”

  EXCLUSIEF WONEN TOT LEVEN GEBRACHT

   

  Het ontwerp is van de hand van Diederendirrix architecten. Zorgvuldig schetsten zij veel invallend daglicht met fraaie zichtlijnen door elk appartement en elke buitenruimte. Met volop oog voor privacy en in een eigentijdse, moderne stijl.

  Het afwerkingsniveau is ongekend; alle woningen zijn voorbereid op domotica, alle zichtdaken duurzaam groen en zonnepanelen bezorgen alle elektriciteit in de algemene ruimtes. Aan de kleinste details is gedacht; van elektrische buitenzonwering met windbeveiliging tot dakterrassen zonder drempel, van een inpandige, eigen parkeergarage met automatische poort tot vloerverwarming en topkoeling en bedrade leidingen voor data en apparatuur.

  “Hal2 heeft een van de appartementen ingericht op een manier die eer doet aan het artistieke karakter dat het appartement ademt.”

  DESIGNKLASSIEKERS

  Behalve een keuken en badkamer werd het appartement casco opgeleverd. Aan Hal2 de taak om het interieur tot leven te brengen. Met een passende vloer en maatwerk lichtplan. Nadat vervolgens de inrichting bepaald was, is in samenspraak en op locatie de schilderkleuren en raambekleding bepaald. Leuk detail; de eigenaar had al een aantal designklassiekers op het oog. Deze heeft Hal2 naadloos in de huidige architectuur geblend en de complete interieurinrichting daaromheen ontworpen. Hal2 ontwierp daarvoor o.a. maatwerkkasten in de hal en in het voorportaal van de slaapkamer. Van binnen slim verlicht, waarbij de verlichting aangaat als de kast wordt geopend. Al met al een artistiek resultaat met veel maatwerk details, en dat binnen een maand!  

  De maatwerkkasten met slimme verlichting die aangaat op het moment dat men de kast opent, zijn een van de in het oog springende details van dit bijzondere project.

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten