We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Complete verbouwing met respect voor de bestaande architectuur

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 200 m2

  • Locatie Eindhoven

  STIJL BEHOUDEN

   

  Voor de bewoners van dit huis ging met de koop van de woning een lang gekoesterde droom in vervulling. De woning ademt die kenmerkende jaren 60 stijl, maar was ook flink gedateerd ten tijde van de aankoop. De herkenbare stijl en uitstraling wilden de bewoners zo veel mogelijk intact houden, maar ze wilden eveneens de volledige woning moderniseren.

  “Het ontwerp én de uitvoering ervan verrassen ons iedere dag weer”

  DESIGN & BUILD-TRAJECT

   

  De wens van bewoners was om het huis naar een modern niveau tillen. Het design omvat daarom veel ruimte voor vernieuwing en materiaalkeuzes. Bij de start van de uitvoering is de woning eerst tot op het skelet gestript. We hebben samen praktische oplossingen bedacht. Bijvoorbeeld de nieuwe indeling van de keuken en eetkamer, waardoor de perfecte ruimte-indeling is ontstaan.

  “Dankzij alle opbergruimte hebben we een overzichtelijk en opgeruimd huis”

  MAATWERK INRICHTING

   

  Dankzij de maatwerk inrichting zijn alle ruimtes praktisch ingericht en de beschikbare ruimte optimaal benut. Gedurfde kleuren accentueren hun duidelijke stijl en uitstraling. Het lichtplan past hier naadloos in en verlicht het interieur overeenkomstig.

  Complete verbouwing met respect voor de bestaande architectuur

  “Het warme kleurenpalet zorgt voor een huiselijke sfeer.”

   

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten