We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieur met lef voor stadse nieuwbouwwoning

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 450 m2

  • Locatie Eindhoven

  EEN HUIS VOL BIJZONDERE DETAILS

   

  Waar ooit de industrialisatie een revolutie ontketende in Eindhoven, komt nu een heel nieuw stukje binnenstad op stoom. Het is hier wonen met een knipoog. Een knipoog naar Eindhoven als industriestad. Dit bijzondere huis van vier verdiepingen, recht aan het Eindhovense kanaal, vraagt om het karakter van toen met de luxe van nu. De bewoners wensen een out of the box ontwerp en een huis vol bijzondere details. Kan Hal2 hiervoor een passend ontwerp maken?

  "Samenwerken om tot de mooiste oplossing te komen, ze ontzorgen echt."

  UNIEK DETAIL

   

  Een van de woonwensen is een afsluitbare chill ruimte voor hun vier kinderen. Zonder dat ze het contact met de rest van het gezin verliezen. De chill ruimte is daarom uitgerust met een glazen doorkijk, naar de bovengelegen woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je dus door de vloer de chill ruimte in.

  “Een modulaire elementenbank deelt de grote open woonkamer in twee. Een zitgedeelte met een haard en een zitgedeelte met een tv.”

  EEN PASSEND ONTWERP VOOR EEN MAATWERK INDELING.

   

  De begane grond zeer ruim opgezet. Een modulaire elementenbank deelt de grote open woonkamer in twee. Een zitgedeelte met een haard en een zitgedeelte met een tv. De eerste verdieping is geheel voor de ouders, met een grote slaapkamer en badkamer en suite. De bovenste verdieping is voor de kids. De overloop komt uit op een een gezamenlijke open kleedruimte. Hierdoor hebben we alle ruimte benut voor de slaapkamers. De kleedruimte geeft toegang tot twee badkamers. Allebei met dezelfde inrichting, maar onderscheidend in kleurthema.

  Het hele huis ademt een industriële sfeer, en doet levendig aan door de kleurrijke inrichting.  

  Dit bijzondere huis van vier verdiepingen, recht aan het Eindhovense kanaal, vraagt om het karakter van toen met de luxe van nu.

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten