We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Kill off the average with a touch of pink

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 200 m2

  • Locatie Eindhoven

  • Klant Stuurmen

  Allesbehalve doorsnee

  EEN RAUW RANDJE

   

  Een uitnodigende omgeving waar ontmoeten en samenwerken natuurlijk voelt. Een volwassen interieur dat de werkomgeving naar een hoger niveau tilt. En een rauw randje dat de identiteit van Stuurmen weerspiegelt. Stuurmen klopte bij Hal2 aan met een uitdagende vraag omdat zij toe waren aan een volgende stap. In deze groeiende onderneming waar hybride werken steeds belangrijker wordt, is een centrale ontmoetingsplaats een diepgewortelde wens. Stuurmen voelt enerzijds sterk de drang naar een stap naar volwassenheid, anderzijds willen ze het speelse, creatieve karakter en rauwe randje niet verliezen. Kan Hal2 een interieur ontwerpen dat de identiteit weerspiegelt, waar gasten zich welkom voelen en dat uitnodigt om elkaar te ontmoeten?

  “Stuurmen voelt enerzijds sterk de drang naar een stap naar volwassenheid, anderzijds willen ze het speelse, creatieve karakter en rauwe randje niet verliezen.”

  MEDIOCRITY IS WAY TOO BORING

   

  Allergisch voor doorsnee, een aversie voor middelmatigheid en een hekel aan voor de hand liggend. En altijd bereid de strijd aan te gaan met de status quo. Stuurmen is een eigenzinnige branding agency uit Eindhoven met een indrukwekkend internationaal klantenportfolio. Openheid, transparantie, ontmoeting, creativiteit en lef vormen de basenparen van het Stuurmen DNA. Met hun motto: Kill off the average, en roze als huiskleur hebben zij maling aan de geldende norm. Een blank canvas voor Hal2 dus, waarbij een creatieve invulling aan de nieuwe werkruimte op nummer 1 staat.

  ROZE IS STOER

   

  De rauwe basis van onbewerkt en gepolijst beton, die de stoere kant van Stuurmen weerspiegelt en aan de wens van het rauwe randje beantwoordt, contrasteert enorm met de keuze voor de kleur roze. Zo immens zelfs, dat de keuze voor roze an sich een stoere is. Zo is roze stoer en het resultaat allesbehalve middelmatig.

  “Wij zijn allergisch voor middelmatigheid. We zochten dan ook een interieurontwerp dat middelmatigheid ontstijgt. Hal2 heeft ons verrast op het gebied van out of the box denken en creativiteit.”

  UITGANGS .

   

  Ontmoeten en samenwerken is het uitgangspunt voor het ontwerp. Dit zie je meteen terug in de plattegrond. De roze overlegruimte, pantry en lounge vormen het hart van het interieur. Een uiterst prettige omgeving om klanten in te ontmoeten, te eten en borrelen en samen te komen. Daaromheen is een open werkomgeving gecreëerd.

  ROZE TIJGER

   

  De zwarte accenten in staal en installaties tegen de ruwe betonnen basis maakt het een industrieel geheel. Een maatwerk houten vloer zorgt voor wat warmte. Neutrale stofferingen in grijs en warme tonen creëren daarnaast voor een basis die rust ademt. En dat mag ook wel, want het contrasterende roze trekt onmiddellijk de aandacht. Het Stuurmen roze heeft Hal2 als statement terug laten komen in de overlegruimte, waar de verlichting, stoelen, het vloerkleed en kunstwerk aan de muur elk in een eigen tint roze uitgevoerd is. Opmerkelijk detail; de salontafel in de lounge is een glazen blad op een roze tijger met een ketting om z’n nek.         

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen en eisen en adviseert uitvoering over duurzame materiaalkeuzes en (ver)bouwtechnieken.

  Het eerste vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich verder in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materiaalverantwoording.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om een eigen, comfortabel en toekomstbestendig interieur te ontwerpen is een design benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  3D visualisaties

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat maken wij ook regelmatig 3D animaties van de ruimte of kun je de ruimte echt beleven in VR.

   

  Een toekomstbestendig sfeervol interieur. Bewust gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Materialen en elementen met een circulair en flexibel karakter zorgen ervoor dat het interieur mee kan bewegen met de veranderende behoefte in de toekomst. Elementen en meubilair krijgen eenvoudig een nieuwe bestemming.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten