We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Flexibel werken op een bruisende locatie

  • Type object Nieuwbouw, Duurzaam

  • Oppervlakte 500 m2

  • Locatie Utrecht

  • Klant Evident

  Kleiner kantoor biedt meer waarde door flexibiliteit

  MEER IS MINDER

   

  Verhuizen naar een kantoor met slechts een kwart van de grootte met een groeiend team digitale professionals. Klinkt als een ondoenlijke opgave. Niet voor Evident. Zij klopten aan bij Hal2 met deze uitdagende vraag. Middels het Design & Build traject, door optimaal gebruik te maken van elke m2 en door een uiterst flexibele inrichting geniet Evident nu van een inspirerende nieuwe werkplek op een bruisende locatie. Een prachtig voorbeeld van hoe minder echt meer kan zijn.

  "Onze mensen maken onze cultuur en onze cultuur maakt de organisatie. Een inspirerende werkomgeving en een ‘clubhuis gevoel’ dragen daar aan bij. Daarom hebben wij gekozen voor veel verschillende en flexibele ruimtes voor ontmoeting, overleg, samenwerking en relaxen.”

  DIGITALE NOMADEN

   

  Evident helpt B2B bedrijven groeien in een uitdagende voortdurend veranderende wereld. Dit doen ze met een exclusieve focus op B2B en een team van bijna 100 designers, consultants en developers. Het team opereert vanuit Utrecht en Lissabon en houdt van het ontwerpen van digitale belevingen en het oplossen van complexe technische uitdagingen. De intelligente oplossingen van Evident herdefiniëren de digitale B2B beleving en initiëren groei. De unieke combinatie hiervan maakt Evident de go to partner voor bedrijven in Europa die op zoek zijn naar een maatwerk commercieel of service platform.

  “De werkomgeving is volledig Activity Based ingericht. Met voldoende flexwerkplekken en -eilanden specifiek afgestemd op flexibel werken.”

  CAMPUS WERKSPOOR: EEN CREATIEVE SMELTKROES

   

  Het voormalige Werkspoorkwartier is anno 2021 een toonbeeld van transitie. Het gesloten industriële karakter maakt rap plaats voor een groene, creatieve, open uitstraling. Een waar campusgevoel is ontstaan door de groene omgeving met rondscharrelende kippen, gecombineerd met industriële bebouwing en creatieve bedrijven die zich hier inmiddels gevestigd hebben. Het open karakter met veel buitenruimte van de Campus Werkspoor werkt de creativiteit en interactie tussen de ‘bewoners’ in de hand.

  DUURZAAM HOUTWERK

  Een bijzonder pand op de campus trekt meteen de aandacht: Houtwerk. Een uiterst modern gebouw met een eigen karakter en volledig opgebouwd uit duurzaam hout. Het eigenzinnige bouwwerk kenmerkt zich door een transparante gevel met panoramisch uitzicht, een warm houten balkenplafond met een royale hoogte van 3,7 meter, een zeer geringe CO2 voetafdruk en circulaire materialen die gebruikt zijn voor de gevel en afwerking. De oprichters van Evident zijn mede-initiatiefnemer van Houtwerk en het bedrijf heeft inmiddels haar intrek genomen op de bovenste etage inclusief royaal dakterras.

   

   

  DESIGN & BUILD MET OOG VOOR AUTHENTIEKE DETAILS

   

  De authentieke details die het Werkspoor kenmerkten zijn deels bewaard gebleven in het Design & Build traject als knipoog naar het verleden. De grote tafel in de vergaderruimte, de voet van de whiteboards en de bar zijn stijlvol vervaardigd uit oude spoorbiels. Antieke roldeurkasten hebben een tweede leven gekregen en bieden plaats aan persoonlijke verhalen uit de Evident historie. Vintage meubilair benadrukt het duurzame karakter maar is ook een echte blikvanger in de Nice To Meet ruimte. Alsmede een rariteitenkabinet, waar een grote megafoon de aandacht trekt. Daarnaast ademt deze ruimte muziek, met een eigen Evident LP verzameling en verstopt in de grote tafel midden in de ruimte; de Piano.

  Er zijn verschillende afgesloten vergaderruimtes aanwezig voor overleg in privacy, daarnaast zijn er 2 cubes geplaatst voor een moment van concentratie of overleg.

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen en eisen en adviseert uitvoering over duurzame materiaalkeuzes en (ver)bouwtechnieken.

  Het eerste vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich verder in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materiaalverantwoording.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om een eigen, comfortabel en toekomstbestendig interieur te ontwerpen is een design benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  3D visualisaties

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat maken wij ook regelmatig 3D animaties van de ruimte of kun je de ruimte echt beleven in VR.

   

  Een toekomstbestendig sfeervol interieur. Bewust gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Materialen en elementen met een circulair en flexibel karakter zorgen ervoor dat het interieur mee kan bewegen met de veranderende behoefte in de toekomst. Elementen en meubilair krijgen eenvoudig een nieuwe bestemming.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten