We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Een duurzaam interieur
  voor Dekkers International

  11.06.2021

  Naast dat werken en de werkomgeving het afgelopen jaar in sneltreinvaart veranderd zijn. Komt (gelukkig) ook steeds vaker de vraag om deze nieuwe werkomgeving duurzaam in te richten. Met aandacht voor verantwoorde materialen, duurzaam geproduceerd meubilair, recycling en creatief hergebruik. Van Dekkers International kregen wij de vraag om een ontwerp te maken voor een restyling van de werkomgeving. Om meer openheid op de werkvloer te creëren en de samenwerking tussen collega’s te stimuleren. Het gebruik van duurzame en verantwoorde materialen is daarbij een van de belangrijkste uitgangspunten.

  Dekkers International is sinds 1991 gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve binnen reclame projecten. Het bedrijf werkt wereldwijd voor grote namen als: Coca-cola, Heineken en Jack Daniels. En onderscheidt zich van concurrenten door hoog in te zetten op het verduurzamen van de merkbeleving van klanten. Het hoofdkantoor van dit internationaal opererende bedrijf bevindt zich in Eindhoven en heeft een uniek uitzicht: vanuit het kantoor kijk je recht op het Evoluon.

  Hoe zijn jullie bij Hal2 terecht gekomen?

  We zijn Hal2 in eerste instantie tegengekomen door via Google op zoek te gaan naar Interieurontwerpers in de regio die ons zouden kunnen helpen met het realiseren van een nieuwe inspirerende werkomgeving. Daarnaast hebben we de naam ook al eens horen vallen bij relaties.

  “De voorwaarde was, dat deze modernisering hand in hand zou gaan met een duidelijke aanwezigheid van duurzame materialen en uitstraling.”

  MET WELKE VRAAG OF VRAGEN ZIJN JULLIE BIJ HAL2 GEKOMEN?

  Hoewel we een ontzettend mooi en modern pand hebben, was het interieur helaas niet (meer) van deze tijd. Om het interieur te kunnen matchen met ons jonge, moderne en innovatieve karakter wilden we hierop een inhaalslag maken. De voorwaarde was, dat deze modernisering hand in hand zou gaan met een duidelijke aanwezigheid van duurzame materialen en uitstraling. Deze uitdaging is door Hal2 uitstekend opgepakt.

  Waarom is duurzaamheid voor jullie in het interieurontwerp zo belangrijk?
  En hoe is dit verwerkt in het nieuwe interieur van jullie kantoor?

  Als bedrijf hebben wij duurzaamheid als één van de belangrijkste core values centraal staan. We verwerken en voeren duurzaamheid in alle lagen van ons eigen bedrijf en onze supply chain door met als uiteindelijk doel: carbon negative te zijn in 2030. Om onze doelen te kunnen behalen, hebben we voor ons nieuwe interieur keuze gemaakt voor véél groen en gerecyclede materialen.

  Komen er dingen in het ontwerp voor waar jullie zelf niet opgekomen waren?

  De slimme indelingen en de combinatie van mooie materialen zorgen voor een ontzettend prettige sfeer in de werkomgeving. Een resultaat dat we zonder de hulp van Hal2 niet hadden kunnen verwezenlijken.

  Meer verhalen