We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interview met Tom van de Wouw,
  eigenaar Herme Interieurbouw

  25.02.2021

  Herme Interieurbouw realiseert al meer dan 30 jaar unieke interieurprojecten.
  Interieurprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches, voor horeca en retail, maar ook kantoren en woningen. In opdracht van interieurontwerpers en daarnaast regelmatig ontwerpen van eigen hand. Van totaalconcept tot uniek maatwerk meubel.

  Als één van de partners in de uitvoering van Hal2 projecten realiseert Herme sinds een aantal jaren ook meerdere interieurs en projecten per jaar in opdracht van Hal2. Tom van de Wouw is als eigenaar van Herme Interieurbouw altijd nauw betrokken bij de realisatie van projecten.

  Wat vind je kenmerkend aan de ontwerpen van Hal2?

  Kenmerkend aan de ontwerpen vind ik dat ze altijd passend zijn, de ontwerpen passen bij de opdrachtgever, maar passen ook in de omgeving. Goed luisteren naar de behoefte van de klant, je eigen koers varen en dan verrassend uit de hoek komen met een spraakmakend en tevens realistisch ontwerp. Door net die unieke materialen en kleuren te combineren of op een andere manier toe te passen. Hierdoor ontstaat bij elk project een eigen identiteit, waarbij ook de functionaliteit niet uit het oog verloren wordt.

   

  “We hebben eigenlijk altijd een gezamenlijk doel, namelijk het overtreffen van de verwachting van de klant.”

  WAT MAAKT DE OPDRACHTEN VAN HAL2 VANUIT JULLIE VAK BIJZONDER OF ONDERSCHEIDEND?

   

  Bijzonder aan de werkwijze van Hal2 vind ik het grote inlevingsvermogen van de ontwerpers en projectleiders voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Waaronder een grote verscheidenheid aan particuliere klanten; van jong tot oud. Om dan elke keer weer een passend plaatje te kunnen bieden in ontwerp en binnen budget, dat vind ik onderscheidend!

  Wat vind je kenmerkend aan de samenwerking met Hal2?

  We hebben eigenlijk altijd een gezamenlijk doel, namelijk het overtreffen van de verwachting van de klant. Het is dan van groot belang om tijdens het gehele proces, van offerte tot realisatie, goed in contact te blijven. Elkaars belangen, kennis en meerwaarde niet uit het oog te verliezen. En samen, indien nodig, op zoek te gaan naar functionele oplossingen! Ook op basis van vertrouwen elkaar de ruimte kunnen geven zaken bij te stellen of suggesties te bespreken. Deze manier van samenwerken is voor ons kenmerkend in de samenwerking met Hal2.

  Is er een Hal2 project dat je enorm is bijgebleven?

  Doordat ons product alles behalve standaard is, is elk project, iedere klant en elke locatie uniek. Wij vliegen samen met Hal2 elk project, groot of klein, vol enthousiasme aan. Het zou vele projecten te kort doen er één te belichten! Maar om toch 2 recente projecten te benoemen, een Architectonisch nieuwbouw huis in Oirschot en bijzondere renovatie van een woning in Heeze.

  Meer verhalen