We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Een tweede vestiging voor Klaver Klinieken

  21.12.2020

  Klaver Klinieken is een kleinschalige kliniek voor plastische chirurgie.
  Begin september openden zij een tweede vestiging in gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Het doel van Klaver Klinieken? De afstand tussen huisarts en ziekenhuis verkleinen. Daarom is er bewust gekozen voor een plek binnen gezondheidscentra waar ook huisartsen, fysiotherapeuten, huidtherapeuten etc. gevestigd zijn.

  Hal2 maakt het ontwerp voor het interieur van de kliniek in Heesch en draagt zorg voor de complete realisatie hiervan. Een belangrijk uitgangspunt bij dit interieur ontwerp is een vertrouwde en sfeervolle omgeving creëren. Esther Bodde, mede-eigenaar en plastisch chirurg bij Klaver Klinieken is betrokken bij het hele proces, van de eerste schets tot de oplevering van het interieur.

  Hoe zijn jullie bij Hal2 terecht gekomen?

  HOE ZIJN JULLIE BIJ HAL2 TERECHT GEKOMEN?

   

  Ik heb zelf al een goede ervaring met Hal2, voor een privé project thuis. Dit is zo goed bevallen dat we zonder twijfel direct Hal2 voor de inrichting van onze kliniek hebben gevraagd.

   

  “Een heerlijke plek, die er echt voor zorgt dat we ons werk nog beter te kunnen uitvoeren.”

  MET WELKE VRAAG KWAMEN JULLIE BIJ HAL2?

   

  We vonden het belangrijk om een vertrouwde sfeervolle omgeving te creëren. Het kan toch een beetje spannend zijn om als patiënt op bezoek te komen voor een eerste consult óf als je een poliklinische ingreep zult ondergaan. Een prettige warme omgeving kan dan bijdragen om deze spanning wat weg te nemen. Tevens vonden we een comfortabele werkomgeving voor onszelf erg belangrijk.

  En hoe bevalt het kantoor nu jullie er daadwerkelijk zitten?

  Hal2 wilde een vertaling maken van de identiteit van Klaver Klinieken naar een passend interieur, met hierbij de trefwoorden als happiness, clean, eerlijk en persoonlijk als belangrijke uitgangspunten. Dit is meer dan gelukt!

  Van meerdere patiënten en bezoekers kregen we te horen: ‘het voelt als thuis’ of ‘wat een fijne warme omgeving’. En zo ervaren wij het zelf ook: een heerlijke plek, die echt bijdraagt om ons werk nog beter te kunnen uitvoeren.

  Wat is zo prettig samenwerken met Hal2?

  Hal2 luistert écht naar wat je wilt. Het zijn fijne laagdrempelige mensen met veel ervaring. Ze komen met leuke vernieuwende ideeën. Ook in de uitvoering is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen Hal2 aan iedereen aanraden!

  Meer verhalen