We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Experience Office

  20.05.2021

  Werken is blijvend veranderd. Hybride werken, een combinatie tussen thuiswerken en werken op kantoor, is het nieuwe werken. Een inspirerende en aantrekkelijke werkomgeving, voor zowel medewerkers als klanten is hierbij nog belangrijker dan voorheen. Werken op kantoor wordt steeds meer een beleving. Maar een werkomgeving moet vooral ook prettig en comfortabel zijn.

  Een goed interieurconcept weerspiegelt dan ook de identiteit van een organisatie. Een inspirerende werkomgeving verhoogd de productiviteit van medewerkers en klanten gaan na een bezoek met een goed gevoel de deur uit.

  Op dit moment werken wij aan de realisatie van een mooi project in Utrecht voor Evident. Waarbij de beleving op kantoor, ofwel Experience Office, het uitgangspunt is.

  Op het Campus Werkspoor in Utrecht staat een bijzonder pand: HoutWerk. Volledig opgebouwd uit hout biedt HoutWerk (duurzame) werkplekken voor digitale en creatieve bedrijven.

  De locatie van dit pand heeft een rijk industrieel verleden. Hier werden tot in de jaren ’70 onder andere treinwagons en staalconstructies geproduceerd. Nu transformeert het gebied langzaam naar een creatieve Hotspot.

  “Onze mensen maken onze cultuur en onze cultuur maakt de organisatie. Een  inspirerende werkomgeving en een ‘clubhuis gevoel’ dragen daar aan bij. Daarom hebben wij gekozen voor veel verschillende en flexibele ruimtes voor ontmoeting, overleg, samenwerking en relaxen.”

   

  Herbert Pesch, mededirecteur Evident

  Visualisatie: Lingotto

  De oprichters van Evident zijn mede-initiatiefnemer van Houtwerk en het bedrijf verhuist deze zomer naar het pand. Dit Digital Consultancy, gespecialiseerd in digitale oplossingen voor B2B organisaties, krijgt een mooie plek op de bovenste etage met daarbij een groot dakterras. De werkomgeving wordt compleet ‘Activity Based’ ingericht. Waarbij naast een beperkt aantal vaste werkplekken, voldoende goede flexwerkplekken voorzien zijn. Daarnaast is er een fijne ‘Nice to Meet’ zone. Waar je een goede kop koffie kunt drinken, maar waar je ook nog even wat werk kunt doen. Op vrijdagmiddag gaat het meubilair aan de kant en wordt de dansvloer geopend.

  Hal2 draagt zorg voor het complete Design en Build traject van deze inspirerende werkomgeving. Waarbij een aantal  sterke kleuraccenten een mooi contrast vormen met de CLT afwerking van het pand. Ook is straks op verschillende plaatsen, met een kleine knipoog, het verleden van het Werkspoor zichtbaar.

  De bouw gaat op dit moment de laatste fase in. En de komende weken wordt het interieur steeds verder opgebouwd. De werkomgeving wordt medio juli opgeleverd.

  Meer verhalen