We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieur advies in Eindhoven en omgeving

  Met een team van ervaren interieurarchitecten en -ontwerpers zorgt Hal2 uit Eindhoven voor een complete interieur aanpak van uw woning, kantoor of winkel.

  Hal2 is gevestigd aan de Hallenweg in Eindhoven. 
Vanuit het kantoor en de showroom aan de Hallenweg 1 en 2 bedient Hal2 tal van klanten in de regio Eindhoven. Veel van de klanten Hal2 bevinden zich in de directe omgeving van Eindhoven, of soms zelfs in dezelfde wijk, op loopafstand van Hal2. Maar ook in de randgemeenten van Eindhoven is Hal2 werkzaam. Zowel voor particuliere projecten als voor zakelijke klanten.

  Voorbeelden interieur advies Eindhoven

  Hieronder enkele voorbeelden van uitgewerkte interieur adviezen in de omgeving van Eindhoven.

  Voorbeeld interieur advies Woonhuis Eindhoven

  Gouden kranen, bloemetjesgordijnen, schrootjesplafonds, koperen leidingen en sterk verouderde elektra. In de te verbouwen woning uit de jaren dertig in Eindhoven leek het alsof de tijd stil was blijven staan. Onder de hoede van Hal2 zijn de koperen waterleidingen vervangen, de elektra vernieuwd, plafonds geplaatst en muren gestuukt.

  Het resultaat is een volledig gemoderniseerde, comfortabele, eigenzinnige en lichte jaren dertig woning.

  verbouwing jaren 30 woning

  Voorbeeld interieur advies Kantoor te Helmond

  Hal2 won de pitch en mocht de nieuwbouw inrichten. De architect had de uitbreiding van het bestaande pand in hoofdlijnen ontworpen, maar de definitieve invulling opengelaten. Zo kreeg Hal2 alle vrijheid. Het doel was een gemoedelijke, familiale en bourgondische atmosfeer te creëren met veel levend groen en natuurlijke materialen.Het eindresultaat is zowel inspirerend, persoonlijk als huiselijk. Een plek waar het fijn kennismaken, ontmoeten en samenwerken is.

  interieurontwerp kantoor

  Voorbeeld interieur advies Ontmoetingsruimte Waalre

  In Aalst, op de plek waar ooit een Brabantia fabriek stond, is ook een Wooninc. Plus appartementencomplex verrezen. Ook in dit pand is een ontmoetingsruimte gecreëerd. Hal2 bedacht hiervoor de toepasselijke naam ‘Lokaal Brabantia’. Hal2 heeft deze ruimte met een knipoog naar de Brabantia geschiedenis ingericht. Het meubilair, het kleurgebruik, het behang, de vloeren, de accessoires, alles doet denken aan toen. Toch oogt de ruimte niet ouderwets. De ruimte is gezellig en eigentijds, een heerlijke plek om even bij te praten, een kopje koffie te drinken of een hapje te eten.

  Lokaal Brabantia Waalre

  Altijd een persoonlijk interieur advies

  Iedere klant is uniek en daarom wordt ieder project bij Hal2 altijd volledig met een blanco insteek opgepakt. Door ons te verdiepen in de opdrachtgever of de gebruiker kunnen wij aan ieder project op persoonlijke wijze invulling geven.
  Meer over ons persoonlijk interieur advies


  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens