We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Persoonlijk interieur advies

  Hal2 interieur design en bouwbegeleiding van A tot Z. Van interieurontwerp en design tot complete bouwbegeleiding voor woning, kantoor en winkel.

  Hal2 is niet verbonden aan een bepaalde stijlen of merken. Wij zijn onafhankelijk en daardoor goed in staat om voor iedere klant een persoonlijk advies op maat te ontwikkelen.
  Bij Hal2 vind je ook flexibiliteit. Je geen vastgestelde adviezen waar niet vanaf geweken kan worden, ieder traject is passend voor dat project of die klant. Wij passen ons aan, aan het budget van de opdrachtgevers en zorgen altijd voor een uniek, passend ontwerp binnen dat budget.

  De persoonlijke aanpak van Hal2

  Door met onze klanten aan tafel te gaan en in gesprek te komen met de gebruikers van een ruimte kunnen wij een ontwerp maken wat exact aansluit bij de wensen. Iedereen binnen het team van Hal2 is op elkaar ingespeeld waardoor we elkaar goed versterken. 
Hal2 is een klein team en persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk.

  Van de eerste ideeën, concept schetsen en ontwerp tot een definitief, vast omlijnd plan en de uitvoering daarvan, voor het gehele traject kunt u bij Hal2 terecht.

  Van persoonlijk interieur advies tot persoonlijke begeleiding

  Hal2 geeft advies. Maar, indien gewenst, blijft het daar niet bij. Hal2 verzorgt de volledige projectbegeleiding van aanvang tot oplevering. Vanaf de plannen en ideeën voor het realiseren van een bouwproject, wordt een proces opgestart waarbij veel partijen en disciplines betrokken raken. Een intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het bouwproject binnen een bepaalde tijdsperiode en beschikbaar budget te realiseren.

  Oog voor uw persoonlijke voorkeuren

  Bij elk ontwerp wordt rekening gehouden met een voorkeur aan stijlen en materialen. Een opdrachtgever heeft soms hele specifieke wensen of eisen, of bestaand meubilair, welke wij altijd zullen proberen op een passende wijze in het ontwerp te verwerken.

  Duurzaamheid

  Ook voor specifieke wensen op het gebied van duurzaamheid heeft Hal2 de kennis in huis om een passend ontwerp neer te zetten. Hal2 houdt de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen nauwlettend in de gaten. Steeds meer leveranciers werken met eerlijke materialen en producten. Hal2 probeert, in samenwerking met de opdrachtgever, te streven naar een zo duurzaam mogelijk project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van recyclebare en afbreekbare materialen, maar ook aan het toepassen van producten uit de regio.

  interieuradvies op maat

  2D tekenwerk

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens