We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Bouwbegeleiding nieuwbouwprojecten

  Hal2 heeft ruime ervaring met het begeleiden van diverse soorten nieuwbouwprojecten. Zo kunt u bij Hal2 terecht voor de begeleiding van een project dat onderdeel is van een groot bouwproject of voor individuele bouwprojecten in eigen beheer. Zowel voor woning-, kantoor-, winkel- of horeca concepten heeft Hal2 veel ervaring als het gaat om de projectbegeleiding van een dergelijk project. 
Hal2 kan de begeleiding verzorgen vanaf het moment dat een architect de eerste schetsen maakt tot en met de oplevering.

  Nieuwbouwprojecten woningen

  Door het opstellen van een helder plan van aanpak, een planning en het maken van duidelijke afspraken met de diverse partijen kan Hal2 er voor zorgen dat het bouwproces soepel verloopt. Tijdens de uitvoering zal er intensief worden samengewerkt met de diverse partijen, dit alles onder leiding van Hal2. Er zullen diverse overlegmomenten worden ingepland zodat de klant steeds weet waar hij aan toe is.

  Voor een woning is het van belang dat, als de bouw eenmaal gereed is, ook alle meubels op tijd worden bezorgd en worden gemonteerd. Hal2 heeft eigen monteurs in dienst die u dit allemaal uit handen kunnen nemen. Ook het moment van leveren van bijvoorbeeld nieuw meubilair kan Hal2 tot in op de details verzorgen. Planning en afstemming met de vaak veel verschillende leveranciers is hierbij erg belangrijk. Hal2 houdt overzicht en zorgt ervoor dat op de gewenste dag het volledige interieur in gebruik genomen kan worden.

  interieurconcept

  Nieuwbouwprojecten kantoor & werk

  Ook met nieuwbouwprojecten voor kantoren of andere werkruimtes heeft Hal2 veel ervaring. Door in een vroeg stadium bij het ontwerpproces of de bouw betrokken te worden, kunnen wij samen met de opdrachtgever op zoek gaan naar de meest optimale indeling voor de ruimtes. De architect bedenkt als het ware ‘de schil’ en Hal2 de binnenkant. 
Samen met de opdrachtgever wordt gekeken naar de behoefte en naar functionaliteit. We stellen onszelf de vraag ’Hoe kunnen we een zo optimaal mogelijk interieur bedenken waarin alle functies zijn verwerkt?’. 
Na het vaststellen van een definitieve indeling kan in samenspraak met het bouwbedrijf of de aannemer een planning gemaakt worden. Wanneer Hal2 de gehele bouwbegeleiding verzorgt is de projectleider van Hal2 uw aanspreekpunt voor het gehele project.

  interieuradvies notariskantoor

  Nieuwbouwprojecten Eindhoven

  Hal2 heeft de afgelopen jaren enkele mooie nieuwbouwprojecten aan haar portfolio mogen toevoegen. Meer over de nieuwbouwprojecten in Eindhoven


  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens