We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Wat kost een verbouwing?

  Wat kost een verbouwing van een huis, kantoor of winkel? Waarom wordt het budget om te verbouwen te vaak overschreden?

  Het budget is een van de belangrijkste uitgangspunten voor een verbouwing. Het budget bepaald welke onderdelen wel of niet haalbaar zijn in een verbouwing. Door deze kosten op voorhand helder in beeld te hebben, kan voorkomen worden dat budgetten worden overschreden. Het maken van een goede, realistische planning en het in de hand nemen van een partij die de gehele bouw begeleidt, zal uiteindelijk kostenbesparend zijn!

  Hoe berekenen wij de kosten van een verbouwing?

  Door het op voorhand bepalen van een budget kunnen de ontwerpers van Hal2 aan de slag om binnen dit budget een passend ontwerp te bedenken. Op basis van het eerste schetsontwerp kan een inschatting van de kosten worden gemaakt. Dit is als het ware een budget-test, waarbij kan worden gecheckt of het ontwerp te realiseren is voor het gestelde budget. 
Daarna kan, indien nodig, het budget worden bijgesteld of het ontwerp worden aangepast. 
Ten slotte kan het definitieve ontwerp worden vastgesteld. Op basis van het definitieve ontwerp worden de offertes aangevraagd en kunnen de producten worden besteld.

  Waarom lopen de kosten van een verbouwing vaak uit de hand?

  Zonder een voor opgezet plan kunnen de kosten van een verbouwing flink uit de hand lopen. Het is daarom belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de betrokken partijen. Door het werk uit te besteden aan één partij die de regie en het budget in de hand moet houden kan het bouwproces soepel verlopen zonder onverwachte financiële tegenvallers.

  Hoe houdt Hal2 de kosten van een verbouwing binnen het budget?

  Hal2 vindt het belangrijk om op voorhand heldere afspraken te maken zowel met de klant als met de verschillende leveranciers. Door duidelijke communicatie kunnen later in het traject misverstanden voorkomen worden.

  Door slim om te gaan met het budget kan Hal2 vaak toch het eindresultaat bereiken precies zoals de klant dit voor ogen had. 
Al met al een intensief traject, waarbij Hal2, opdrachtgever en leverancier samenwerken om tot het meest optimale eindresultaat te komen. Bij Hal2 kan men terecht voor complete ontzorging van A tot Z, van ontwerp tot oplevering.

  gevel op de bouw bij woonhuis te Heeze

  voorbeeld 3D tekening

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens