We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieurontwerp in Eindhoven

  Hal2 Roots

  Hal2 voelt zich thuis op de Hallenweg! De Hallenweg is een ‘geheime plek’ in de stad. Het ligt verscholen tussen de Hoogstraat en de Bergmanstraat waar Hal2 al sinds 2006 gevestigd is. De hallen zijn in opdracht van De Stichting Centrale Eindhovense Bedrijfsgebouwen gebouwd. Architect ir. Cees Geenen ontwierp in 1949 de acht hallen, in stijl van de ‘Delftse school’.

  Creatief Industrieel

  De hallen vormen een typische mix van ´De Delftse stijl´ en het ´modernisme´. Functioneel, Sober en geometrisch. Industrieel vormgegeven, bedoeld voor functionele huisvesting industriële bedrijven, zoals de metaal- en lasbedrijven die tot de eerste lichting bewoners behoren.

  60 jaar later hebben de hallen zich op natuurlijke wijze ontwikkeld tot een broedplaats voor creatieve bedrijven. In de kielzog van Strijp S als centrum voor creatieve industrie in het centrum van de stad, levert de hallenweg op zijn eigen manier een bijdrage aan Eindhoven als designstad.

  Interieurprojecten Eindhoven

  Vanuit het kantoor en de showroom aan de Hallenweg 1 en 2 bedient Hal2 tal van klanten in de regio Eindhoven. Veel van de klanten van Hal2 bevinden zich in de directe omgeving van Eindhoven, of soms zelfs in dezelfde wijk, op loopafstand van Hal2. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan veel projecten buiten Eindhoven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van een kantoorpand te Helmond van ca. 4000 m2. Of het inrichten van diverse vestigingen van een bedrijf door het hele land, allemaal unieke panden, waarbij Hal2 een duidelijk herkenbare stijl en sfeer weet neer te zetten. Ook op Strijp S in Eindhoven heeft Hal2 enkele mooie projecten gerealiseerd.

  Maar ook buiten Eindhoven een begrip

  De laatste jaren timmert Hal2 ook hard aan de weg buiten de regio. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie interieurprojecten gerealiseerd in Amsterdam, Leeuwarden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Arnhem en Groningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Vestiging door het land van Driessen HRM, het directiekantoor van Holmatro te Raamsdonkveer, zorgcentrum Bethanië te Ede of het interieurontwerp voor een vrijstaande woning in Bergeijk.

  Het portfolio van Hal2 bevat ook enkele internationale projecten, zoals een Hotel in Bodrum, Turkije. Kijk hier voor meer projecten van Hal2


  Interieurontwerp Eindhoven wonen

  Eindhoven kent veel jaren ’30 woningen. Hal2 krijgt regelmatig de vraag een van deze jaren ’30 woningen te verbouwen. Steeds weten de ontwerpers van Hal2 weer een origineel ontwerp te bedenken, wat volledig aansluit bij de wens van de bewoners van de woning. Vaak dus hetzelfde type huis, maar met een totaal ander, origineel, gepersonaliseerd interieur.

  Naast jaren ’30 woningen heeft Hal2 ook ruime ervaring met het inrichten van (nieuwbouw) huizen, vrijstaande villa’s en appartementen. Voorbeelden interieurontwerp woningen Eindhoven


  Interieurontwerp Eindhoven werken

  We werken de hele dag, en zijn vaak langer op kantoor dan ergens anders. Erg belangrijk dus dat dit een comfortabele plek is. Een plek waar je je lekker voelt en fijn kan werken. Dat weten we bij Hal2, dus creëren we kantoorruimtes waar iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, samen werken in een heerlijke omgeving, dat is het doel.

  In de omgeving Eindhoven heeft Hal2 vele originele werkplekken mogen inrichten, waarbij we onze creativiteit goed konden gebruiken. Voor ieder project proberen we weer een originele en functionele inrichting te bedenken. Tegenwoordig mag een werkplek meer zijn dan alleen een bureau met stoel. Hal2 speelt hier op in door een totaalconcept neer te zetten. Hierbij komen alle facetten van het interieur aan bod. We denken na over indeling en meubilair, maar zeker ook over sfeer, huisstijl, identiteit, akoestiek en verlichting. Door met creatieve oplossingen te komen ontstaat iedere keer week een bijzonder interieur.

  Ook werken we vaak met een thema. Zoals bijvoorbeeld bij het SX Gebouw op Strijp S te Eindhoven. Het gehele interieur ‘ademt sport’. Door het ontwikkelen van een huisstijl handboek voor het interieur kunnen we een sfeer en uitstraling neerzetten dient als uitgangspunt dient voor de kantoren van de verschillende huurders.

  Naast traditionele kantoren waarbij tegenwoordig veel gebruik wordt gemaakt van transparantie door middel van het plaatsen van glazen wanden, heeft Hal2 ook ontwerpers in dienst die volledig op de hoogte zijn van ‘het nieuwe werken’ en die dit moeiteloos kunnen toepassen op een kantoorconcept. Voorbeelden interieurontwerp kantoor & werk Eindhoven


  Interieurontwerp Eindhoven winkelen

  Ook op gebied van winkelinterieurs heeft Hal2 alles in huis om een passend winkel interieur te creëren. De producten van onze klanten en het interieur van ons! Shoppen is tegenwoordig steeds meer en meer ook beleven. En dat is onze toegevoegde waarde, Hal2 weet als geen ander van een interieur een beleving te maken. Een positieve, prettige omgeving zorgt ervoor dat de klanten blijven terugkomen. Voor ieder type winkel weten wij een passende presentatievorm te bedenken, of het nu een kledingwinkel, kinderkledingwinkel, schoenenwinkel of conceptstore is, wij ontwikkelen een uniek en bijzonder concept.

  Hal2 heeft veel ervaring met het inrichten van verschillende type winkels in de regio. Voorbeelden van winkelinterieurs door Hal2 zijn; ‘Zo Klein’ in Best, ‘XO Fashion’ te Reusel en ‘Doreen Schoenen’ te Best. Hal2 is in staat het gehele proces van ontwerp tot uitvoering te begeleiden. Wij ontzorgen de klant, waardoor de klant zich kan focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering van de winkel, de inkoop en de collectie die in de winkel komt. Voorbeelden interieurontwerp winkelen omgeving Eindhoven

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens