We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Nieuwbouwprojecten Eindhoven

  Eindhoven kent veel nieuwbouwprojecten. Ook voor een nieuwbouwproject kunt u bij Hal2 terecht. Hal2 weet als geen anders de juiste sfeer neer te zetten in een nieuwbouw. Zowel voor woningen en kantoren. Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u bij Hal2 terecht voor de complete ontzorging van uw interieur.

  Eindhoven, een bruisende stad met volop nieuwe bouwprojecten

  Eindhoven kent veel moderne architectuur. Veel nieuwbouw- of verbouwprojecten bevinden zich in de binnenstad van Eindhoven . Eindhoven heeft ook veel oude industriële complexen die worden omgetoverd tot nieuwe woon-/werkomgevingen, waarbij je ziet dat werken, wonen en ontspannen vaak wordt gecombineerd in hetzelfde gebouw.

  Ook ontstaan er op deze manier veel bedrijfsverzamelgebouwen waarbij veel kleine bedrijven zich vestigen in hetzelfde pand en daardoor ook vaker een samenwerking aangaan. Er ontstaat vaak kruisbestuiving in deze kantoren.

  Ook voor individuele nieuwbouwprojecten in Eindhoven en omgeving

  Eindhoven maakt veel ruimte voor individuele bouwprojecten. Zowel voor woonhuizen als voor villa’s zijn er vele kavels beschikbaar in de Gemeente Eindhoven.

  Strijp-S en Blok 63 Eindhoven

  Binnenkort wordt op Strijp S een nieuw appartementencomplex gebouwd, Blok63. Een innovatief concept met de uitstraling alsof je in een stad als New York bent. Een ander erg actueel bouwproject is bijvoorbeeld Strijp R. Ieder kavel is anders. En iedere koper ook. Met andere wensen en mogelijkheden. Een kavel kopen en zelf bouwen is een mooi proces met vele voordelen maar ook een aantal hindernissen. Dat vraagt om goede oplossingen.

  Strijp R wonen

  Maatwerk

  Hal2 begeleidt de klant in dit proces. Van het opzetten van een volledig interieurplan voor de woning tot het afstemmen van de planning en de coördinatie van de verschillende uitvoerende partijen, Hal2 ontzorgt u in dit gehele proces volledig.

  interieuradvies op maat

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens