Winkelen Hal2

retail

De producten zijn van onze klanten, de presentatie van ons! Wij geven onze klanten in de detailhandel een passend, inspirerend interieur. Shoppen wordt daarmee ook beleven, en dat is ons streven, onze toegevoegde waarde. Een positieve, prettige omgeving zorgt ervoor dat de klanten blijven terugkomen.

SEABAS the urban fisher – viswinkel in hartje Eindhoven

Management interieurontwerp SEABAS viswinkel in hartje Eindhoven

seabas the urban fisher

Type object horeca

Opgeleverd 2017

Locatie Eindhoven

Aantal ruimtes 2

volledig project

SEABAS, viswinkel in hartje Eindhoven

Sinds lange tijd kent Eindhoven weer een viswinkel in hartje centrum. Een project waar een bijzondere samenwerking tussen ondernemer, creatieve designers en projectleiders heeft geleid tot een bijzonder interieur. Hal2 tekende voor de projectleiding en coördinatie van de gehele verbouwing van de winkel. Dit in samenwerking met V3rs die tekenende voor het creatieve ontwerp en Happy Designs die verantwoordelijk was voor de huisstijl.  In een korte periode is een verouderde winkelruimte omgetoverd tot bijzondere, moderne en unieke viswinkel. De winkel ademt de sfeer uit alsof je aan zee bent. Het interieur staat vol met unieke, op maat gemaakte items en er is volop gebruik gemaakt van bijzondere materialen.

Voor eigenaar Sebastiaan Ribbink kwam met het openen van Seabas, een lang gekoesterde droom uit. Een combinatie van verse vis, eerlijke prijzen en een bijzondere horeca zaak in het hartje van de stad Eindhoven.

Aan Hal2 dus de taak om dit unieke project in goede banen te leiden. De coördinatie tussen de designers, het mee denken in (technische-) oplossingen en het creëren van een bijzonder winkel interieur was een hele uitdaging. Met als resultaat een sfeervolle multifunctionele zaak.

Producten en diensten:

Projectbegeleiding Vloeren, wanden en plafonds Verlichting en elektra Ontwerpstudio en showroom Technisch tekenwerk in 2D en 3D
seabas the urban fisher

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Kledingwinkel met eigen stijl en unieke sfeer

Volledige verbouwing winkel XO Fashion, te Reusel

Interieurontwerp kledingwinkel XO Fashion

Type object retail

Werkoppervlakte 250 m2

Locatie Reusel

Aantal ruimtes 3

 

volledig project

XO Fashion is een kledingwinkel gevestigd aan het plein in de Lindestraat te Reusel. XO fashion is gestart in 2006 als dochteronderneming van de succesvolle dameszaak Uniek Mode. De zaak begon in een winkelpand in Reusel aan het plein tegenover de hoofdvestiging van Uniek Mode. Intussen is XO fashion uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met ambitie. Deze zomer opent de nieuwe winkel zijn deuren en aan Hal2 de taak om hiervoor een nieuwe interieur te ontwerpen. Uitgangspunt is een gezellige winkel, met een industrieel karakter, maar daarnaast ook een plek waar klanten zich thuis kunnen voelen.

Hal2 is geïnspireerd geraakt door de doelgroep van XO Fashion, namelijk moeders en dochters. De combinatie van oude meubels met een rijke geschiedenis en nieuwe meubels in trendy materialen en kleuren, zorgen samen voor een spannende, levendige mix van materialen, structuren en kleuren.

Het nieuwbouw pand heeft een betonnen basis en is volledig nieuw gebouwd, waardoor een cleane, heldere basis voor de winkel is gelegd. Het pand ademt een bepaalde mate van ruwheid en industriële sfeer uit doordat al het beton en de techniek in het zicht blijft. Voor de algemene materiaalkeuze is hier dan ook op verder gewerkt. Wanden, vloeren en plafond zijn zoveel mogelijk in beton gelaten. Gegalvaniseerde kabelgoten zorgen voor een industriële look. En de materiaalkeuze van het meubilair versterkt dit. Er is gekozen voor staal, grof (oud) hout en tegels. Warmte en gezelligheid wordt gecreëerd door het toevoegen van vloerkleden en gestoffeerd meubilair. Daarnaast zorgt de kleding en de productpresentatie ook voor de nodige warmte en kleur in het interieur.

Het toevoegen van grote vloerkleden en groen in het interieurontwerp, door middel van planten zoals vijgenbomen en cactussen, zorgen ervoor dat de winkel een huiselijk karakter krijgt. Klanten voelen zich welkom, en voelen hierdoor de warmte in de meer industriële omgeving. De prints en lifestyle beelden geven de winkel een persoonlijk karakter. Het toevoegen van een aantal eye-catchers en quotes zorgt tevens voor herkenning voor de bezoekers.

Producten en diensten:

Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Conceptontwikkeling en materialisatie
Interieurontwerp kledingwinkel XO Fashion

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Presentjes presenteren

Compleet ontwerptraject nieuwe showroom Igo Post te Helmond

Interieur design Igo Post Helmond

Type object Showroom

Werkoppervlakte 310 m2

Locatie Helmond

Aantal ruimtes 3

 

volledig project

Presentjes presenteren

IGO-POST is, met bijna 70 jaar ervaring, een internationale speler en marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. Een internationale onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en nevenvestigingen in diverse Europese landen. De locatie te Helmond heeft alles onder één dak: logistiek centrum, een DTP-afdeling, een drukkerij en een showroom. Om de producten overzichtelijker te kunnen presenteren en de producten beter tot hun recht te laten komen heeft het bedrijf in 2014  Hal2 ingeschakeld om de showroom opnieuw in te richten.

De balie heeft een centrale positie in de ruimte gekregen. Klanten worden direct aangesproken en welkom geheten. Hal2 heeft de toonzaal achter de balie onderverdeeld in verschillende zones: textiel, caps, tassen en reizen | outdoor & vrije tijd | kantoor, spel en multimedia | home & living | kerstpakketten | overig. Om de zones subtiel aan te geven heeft Hal2 diverse witte en eikenhouten presentatiemeubels en flexibele wandsystemen ontwikkeld en patroonverlopen in het tapijt aangebracht. Eyecatchers in het ontwerp zijn de antieke loopband, de oude werktafels en stellagekasten afkomstig van de productieafdeling die fungeren als presentatieobject.

Belangrijk onderdeel van het ontwerp was een gedegen lichtplan met goede algemene verlichting en flexibele spots voor het uitlichten van producten.

Interieur design Igo Post Helmond

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieur design Igo Post Helmond