We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Interieur design & Eindhoven

  Eindhoven is de designstad van Nederland. Het Hal2 interieur design team geeft een kijkje in haar lopende projecten.

  Hal2 is gevestigd aan de Hallenweg 1 en 2. In de kielzog van Strijp S als centrum voor creatieve industrie in het centrum van de stad, levert de hallenweg op zijn eigen manier een bijdrage aan Eindhoven als designstad.

  Naast de gebieden als de hallenweg en Strijp S kent Eindhoven vele grote en kleine gebieden waar designers zich vestigen, zoals bijvoorbeeld Sectie-C, Strijp-R of Strijp-T, het NRE terrein, De Schellens fabriek of de Kazerne waar vaak ook tijdelijke tentoonstellingen zijn.
  In designstad Eindhoven worden ook vele design evenementen georganiseerd, vele vormen van design komen hierbij samen en Eindhoven biedt zo de designers een podium om hun kunsten aan het grote publiek te laten zien. Een van de grootste design evenementen in de stad is de Dutch Design Week.

  Dutch Design Week

  Tijdens de Dutch Design Week staat de hele stad in het teken van Design. Alle vormen van design komen voorbij. De bezoeker wordt ondergedompeld in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van design. Veel designers uit Eindhoven zelf tonen hun ontwerpen, maar ook veel designers uit andere design steden in Nederland komen naar Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.

  Actief deelnemer aan Dutch Design Week

  Hal2 neemt al vele jaren actief deel aan de Dutch Design Week. Ieder jaar probeert Hal2 in de showroom een mooie verzameling van Nederlandse upcoming designers bij elkaar te krijgen. De werken van de Nederlandse designers hebben altijd veel raakvlakken met Hal2 als interieurdesigners. Hal2 fungeert zo als het ware als curator voor de expositie en biedt nieuwe ontwerpers een podium, om zo meer bekend te raken bij het grote publiek. En niet zonder succes! Zo hebben we in het verleden al nieuw werk getoond van onder andere de volgende designers; Made By Rens, Werner Neumann, Tweelink, Annebet Philips, Happy Industries, Elke van den Berg, Francois Duquesnoy, Frederik Roije, Guusje Segond von Banchet, Jasper van Es, Jorine Oosterhoff, Kirstie van Noort, Laura Braspenning, Popsicle, Rutger de Regt, Saakje Visser, Studio Doortje, Studio PS, Femke van Gemert, Pepe Heykoop, Schuurvondst, Tjeerd Veenhoven, Huis Veendam, Carolijn Slottje, Lambert Kamps en In Matter.

  Hal2 carpets

  Dutch Design Week

  Design leeft in Eindhoven

  Niet alleen tijdens de Dutch Design week, maar het hele jaar door ‘leeft’ design in Eindhoven. Overal in de stad ontstaan plekken waar designers samenkomen, samenwerken of atelier houden.

  Alle facetten van design worden op deze plekken gecombineerd en samengebracht. Denk bijvoorbeeld aan alle concept stores die in stad als paddenstoelen uit de grond schieten. Of aan Strijp S waar wonen, werken en horeca op vele manier in elkaar worden verweven. En waar ook grote bedrijven zich vestigen om onderdeel uit te maken van de hele beweging op design gebied die zich ontwikkeld in Eindhoven.

  Ook bij nieuwe projecten zoals op Strijp S zie je dat wonen, werken en ontspannen op een originele manier met elkaar worden gecombineerd.

  Lopende interieur design projecten Eindhoven

  Hal2 is altijd bezig met nieuwe interieurprojecten in Eindhoven en omgeving. We voelen ons betrokken bij de ontwikkeling van projecten in onze eigen stad en leveren daar graag een bijdrage aan. Zo organiseren we o.a. voor Blok 63 interieurstyling workshops voor de toekomstige bewoners, waarbij ze in onze showroom op de hoogte worden gebracht van de laatste trends op gebied van interieur, waarbij gastsprekers presentaties geven over bijvoorbeeld verlichting of vloeren en waarbij ze kennis maken met hun toekomstige buren.

  Hal2 werkt achter de schermen altijd hard aan de nieuwste projecten voor zowel wonen, werken, winkelen en ontspanning. Neem een kijkje in onze lopende interieur design projecten


  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens