We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Work hard, play hard

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 570 m2

  • Locatie Eindhoven

  • Klant Zibber

  Een eigenzinnig en open kantoor

  EIGENZINNIG EN SPEELS

   

  Het nieuwe Zibber ademt een eigenzinnige, kleurrijke en speelse sfeer. Wat meteen opvalt is het open karakter heeft, maar wel met een aantal af te sluiten glazen kantoren. Sommige dingen behoeven nu eenmaal wat meer privacy. De fris gele maatwerkelementen kenmerken dit opvallende en speelse ontwerp.

  "Een inspirerende werkomgeving waar werknemers niet alleen fijn kunnen werken maar ook écht graag willen zijn."

  De vrolijke gele copy corner in het midden van het pand springt in het oog.

  DE RING IN

   

  Zibber vraagt om ruimte voor ontspanning. Dat bokst Hal2 wel voor elkaar. Midden in het pand is nu de chill zone. Hier gaan werknemers los op een boksbal of werken zich in het zweet aan de pingpongtafel of spelconsole. Geen zin in al die actie? Een kop koffie en een praatje met een collega behoort hier ook tot de opties.

  “De glazen panelen en wanden zijn voorzien van op maat ontworpen prints met een knipoog naar Zibber en Eindhovense iconen”

  Overleggen of een brainstormsessie kan in een flinke vrachtcontainer

  INTERIEUR OP MAAT

   

  Marketingbedrijf voor de vastgoedbranche Zibber wil graag een kantoorinterieur dat aansluit bij wie ze zijn en waar ze voor staan. Het mag speels en dynamisch zijn, en moet bijdragen aan de toch al prettige sfeer op de werkvloer. Het meubilair is een combinatie van een zorgvuldig gekozen aanvulling van Hal2 en het bestaande kantoormeubilair wat mee verhuist.

  Een eigenzinnig en open kantoor   

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. De vraag helder krijgen. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen, eisen en de huidige situatie voor de te ontwerpen ruimte(s).

  Het eerste beeldende vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich dieper in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materialisatie.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om eigenheid, comfort en herkenbaarheid te ervaren in een ruimte is een interieurdesign benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  Technisch tekenwerk in 3D

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat.

  Het ontwerp behoeft sfeer. Kleuren en gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt u de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten