We horen graag over jouw project.

Hallenweg 2
5615 PP Eindhoven
The Netherlands

+31 40 29 100 28 info@hal2.nl

Showroom met contrast

  • Type object Nieuwbouw

  • Oppervlakte 1275 m2

  • Locatie Eindhoven

  • Klant Workbrands

Showroom met contrast

Workbrands doet het net even anders dan de rest. Daar hoort een overeenkomstige showroom bij. Een uitdaging die Hal2 niet uit de weg gaat. Inspireren en adviseren, dat staat bij Workbrands op de eerste plaats. Ze levert designmeubilair en bijpassende accessoires voor zowel zakelijk als particulier gebruik en in heel Europa. Door het gebruik van een sober kleurenpalet blijft de basis neutraal en zorgen de meubels in de showroom voor het kleurcontrast en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

“In ons nieuwe interieur draait het maar om een ding: onze unieke designmeubels en -accessoires.”

PODIUMPLAATS

 

Een op maat ontworpen podium doorbreekt de hoogte van het pand. Daarnaast is het door het in het oog springende design en lichte houtkleur, niet alleen een eyecatcher maar creëert het ook meteen en extra verdiepingsvloer. De maatwerk onderdelen in licht berken multiplex contrasteren opvallend met de industriële look van het pand. Al met al een unieke showroom die de sfeer ademt van een strakke industriële omgeving, en waar het maar om een ding draait: de unieke desginmeubels en -accessoires van Workbrands.

“De maatwerk onderdelen in licht berken multiplex contrasteren opvallend met de industriële look van het pand”

Onder het betonnen plafond is het leidingwerk zichtbaar.

Een gevlinderde betonnen vloer.

Een unieke showroom: de maatwerk onderdelen in licht berken multiplex contrasteren opvallend met de industriële look van het pand.   

Producten en diensten

Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. De vraag helder krijgen. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen, eisen en de huidige situatie voor de te ontwerpen ruimte(s).

Het eerste beeldende vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich dieper in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materialisatie.

De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om eigenheid, comfort en herkenbaarheid te ervaren in een ruimte is een interieurdesign benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

Technisch tekenwerk in 2D

Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

Technisch tekenwerk in 3D

3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat.

Het ontwerp behoeft sfeer. Kleuren en gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm.

Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

Hal2 neemt u de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

Meer projecten