We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Een ruimtelijk en licht huis voor een druk gezin

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 300 m2

  • Locatie Heeze

  Frisse kleuren en oog voor design

  LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

   

  Liefde op het eerste gezicht omschrijft nog het beste wat de huidige bewoners voelden toen ze deze bijzondere locatie ontdekten. De ouderwetse zeventigerjaren bungalow biedt in hun ogen potentie om, na een grondige verbouwing, omgetoverd te worden tot droomhuis. Daarvoor werd Hal2 al vroeg in het proces betrokken. De woonwensen heeft dit jonge gezin wel helder: Veel ruimte voor de kinderen én een opgeruimd huis. Een grote leefkeuken én veel licht in huis. Maar hoe realiseer je dit alles en zorg je bovendien voor een passende indeling?

  "Omdat Hal2 helemaal begrijpt wat wij bedoelden, hadden we het volste vertrouwen."

  HET VOLSTE VERTROUWEN

   

  De design expertise van Hal2 bleek de doorslaggevende factor om het gehele project te begeleiden. Al vroeg in het traject constateerden we dat, om het gewenste design te realiseren, de gedateerde bungalow compleet op de schop moest. De verbouwing alsmede de nieuw gerealiseerde aanbouw heeft meer ruimte gecreëerd en het geheel lichter gemaakt. Twee van de belangrijkste woonwensen van de bewoners.

  Dit interieur heeft een frisse basis, een losse inrichting en veel ruimte voor kleur. De indeling is ruim opgezet en in elke ruimte is aandacht besteed aan materiaal- en designkeuzes.

  “De design expertise van Hal2 bleek de doorslaggevende factor om het gehele project te begeleiden.”

  Een ruimtelijk en licht huis met frisse kleuren en warme materialen, precies zoals de bewoners voor ogen hadden.

   

  Producten en diensten

  Een interieur is iets heel persoonlijks. Een huis is pas een thuis als het de identiteit van de bewoners weerspiegelt. En een interieurontwerp weerspiegelt de bewoners pas als er goed is geïnventariseerd. Alle wensen, eisen en het beschikbare budget zijn uitgangspunten voor de volgende stap.

  De indeling van een woning bepaalt mede het woongenot. Een nieuw interieurontwerp verlangt ook dat er gekeken wordt naar de herindeling van een woning in passende ruimtes, en dat er duurzame keuzes gemaakt worden met het oog op de toekomst. Diverse indelingsvoorstellen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

  Sfeer is onmisbaar in elk ontwerp, duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm. Bij Hal2 in de showroom wordt met een sfeer- en materiaalsessie de beoogde sfeer van het ontwerp tastbaar gemaakt.

  Voor de uitvoerbaarheid van een ontwerp zijn gedetailleerde indelingstekeningen ontzettend belangrijk. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het beoogde resultaat al in de ontwerpfase helder en tastbaar.

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. De gedetailleerde 3D-visualisaties die Hal2 opstelt geven de bewoners een kristalhelder driedimensionaal beeld van het beoogde resultaat.

  Belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is een passend lichtplan. Samen met de lichtarchitect worden alle mogelijkheden besproken, de verlichting per ruimte afgestemd op de functie, en maatwerk ideeën aangedragen. De elektraspecialisten dragen functionele oplossingen aan en verzorgen de uitvoering in latere fasen.

  Hal2 begeleidt en coördineert het volledige project van A tot Z. Een intensief bouwproject is een proces waarbij veel partijen betrokken zijn. Enkel met een vlekkeloze planning, raming, aansturing, begeleiding en coördinatie, wordt het traject én naar volledige tevredenheid, én binnen de geplande tijdsperiode, én binnen het gestelde budget gerealiseerd.

  De sfeer en materiaalkeuze die in stap 3 besproken is, bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieurontwerp. En omdat de uitstraling en sfeer van een thuis heel persoonlijk is, onderscheidt een interieurontwerp van Hal2 zich door maatwerk interieurelementen en stoffering. De coördinatie op locatie en aansturing van een team interieurbouwers garandeert een perfect eindresultaat.

   

  De kers op de taart in dit proces is een gepersonaliseerd shopping plan. Een passende eettafel, in het oog springende zithoek of een compleet nieuwe inventaris. De personal shopper van Hal2 draait er de hand niet voor om.

  Meer projecten