We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Een nieuwe stek voor de Klerk Interieurbeplanting

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 2000 m2

  • Locatie Eindhoven

  • Klant De Klerk

  Van gamehal naar groene showroom

  INTERIEURBEPLANTING NATUURLIJK

   

  Opvallend in het nieuwe interieur van de Klerk Interieurbeplanting is de groenwandzone aan de zijkant. Deze draagt bij aan een duurzaam interieur en de natuurlijke zuivering van de lucht. Ook de unieke unit die centraal in het pand staat springt in het oog. De unit biedt plaats voor overleg met collega’s of klanten en ook de trap naar de 1e verdieping is hierin verwerkt. Het gebruik van gerecyclede materialen, duurzame oplossingen en een warme gemoedelijke sfeer zijn de uitgangspunten in dit ontwerp.

  “Hal 2 heeft een troosteloos pand weten te transformeren naar een droomlocatie”

  Jos van der Hulst, directeur De Klerk

  GROEN LICHT

   

  De groei die de Klerk de afgelopen jaren doorgemaakte bood perspectief voor een nieuwe stek met een grotere showroom, kantoren en werkplaatsen. Een pand kopen was niet zozeer de uitdaging. De volledige bouwkundige renovatie, herindeling, planning, raming en interieurontwerp wel een doorn in het oog. De nauwkeurige begroting voor het beoogde resultaat die Hal2 opstelde, was doorslaggevend of de start het project groen licht kon krijgen. De transformatie van een oude vervallen gamehal naar een duurzaam pand met een gemoedelijke sfeer is als de wisseling van de seizoenen.

  “Over werkelijk elk onderdeel in het pand is nagedacht.”

  Een op maat gemaakte tafel en 3D-geprinte stoelen, vervaardigd uit oude koelkasten.

  DESIGN & BUILD

   

  Hal2 speelt een belangrijke dubbelrol tijdens deze ingrijpende renovatie; als zowel interieurontwerper als projectcoördinator. Over werkelijk elk onderdeel in het pand is nagedacht. Hierdoor zijn de conceptschetsen nagenoeg gelijk aan het eindresultaat.

  Een duurzaam interieur voor de Klerk interieurbeplanting  

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. De vraag helder krijgen. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen, eisen en de huidige situatie voor de te ontwerpen ruimte(s).

  Het eerste beeldende vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich dieper in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materialisatie.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om eigenheid, comfort en herkenbaarheid te ervaren in een ruimte is een interieurdesign benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  Technisch tekenwerk in 3D

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat.

  Het ontwerp behoeft sfeer. Kleuren en gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt u de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten