We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  De nieuwe werkplek van Onderwijs Maak Je Samen

  • Type object Renovatie

  • Oppervlakte 750 m2

  • Locatie Helmond

  • Klant Onderwijs maak je samen

  Groeiend adviesbureau op zoek naar functionaliteit en fun

  DESIGN & BUILD HET IDEALE KANTOOR

   

  Onderwijs Maak Je Samen is een ondernemend onderwijsadviesbureau. Hoog op het verlanglijstje staat een flexibel in te delen pand, met een passende indeling. Het Design & Build traject stelt Hal2 in staat om al in de beginfase van het project creatief om te gaan met het beschikbare budget. Niet geheel onbelangrijk: de volledige planning, raming en coördinatie behoort ook tot het Design & Build traject. Dit resulteert in slimme en betaalbare oplossingen, én een unieke mix aan meubilair en maatwerk. Waarbij de uitstraling die we in het ontwerp voor ogen hadden nooit uit het oog verloren is.

  "Hal2 is heel kundig om in een inrichting van een gebouw de visie van een organisatie te weerspiegelen."

  Job Christians, directeur OMJS

  Een mooie mix van meubilair en maatwerk.

  “In het hele pand verwijzen elementen naar het werkveld van Onderwijs maak je samen.”

  ONGEDWONGEN SFEER

   

  Onderwijs Maak Je Samen vroeg Hal2 om van hun nieuwe pand een inspirerende werkplek met een industriële uitstraling te maken. Een huiselijke touch mag hierbij niet vergeten worden. Het industriële pand draagt bij aan de gewenste look. Daarnaast is het volledig gestript en het ruwe plafond is onbewerkt gebleven. Vintage meubilair en stoffering zorgen voor een warm gevoel. In de tussenruimtes zorgen grappige attributen zoals een monkey bar en komische vloerprints voor de nodige fun en inspiratie.

  COÖRDINATIE VERBOUWING

   

  Een flinke bouwkundige upgrade is nodig om het pand te laten voldoen aan de eisen voor een goede werkomgeving. Strakke coördinatie van de volledige verbouwing, zorgvuldige uitwerking van een verbouwingsplan, een realistische planning en een nauwe samenwerking met alle uitvoerende partijen. Dit alles resulteert in een complete verbouwing die én binnen het geplande tijdsbestek, én binnen het beschikbare budget wordt gerealiseerd.

   

   

  Producten en diensten

  Het uitgangspunt voor een passend interieurconcept ontwerpen is inventariseren. De vraag helder krijgen. En de randvoorwaarden opstellen. Hal2 bespreekt wensen, eisen en de huidige situatie voor de te ontwerpen ruimte(s).

  Het eerste beeldende vertrekpunt voor het interieurontwerp. In de conceptfase verdiept Hal2 zich dieper in de opdrachtgever. Dit resulteert in indelingstekeningen, sfeerimpressie en materialisatie.

  De beschikbare ruimte(s) afstemmen op de wensen en eisen uit het concept. Om eigenheid, comfort en herkenbaarheid te ervaren in een ruimte is een interieurdesign benodigd dat verder gaat dan indeling en meubilair.

  Technisch tekenwerk in 2D

  Gedetailleerde 2D-tekeningen zijn het uitgangspunt om een ontwerp goed uit te kunnen voeren. Hal2 is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde overzichtsplattegronden en aanzichttekeningen. Dat maakt het ontwerp helder voor alle betrokken partijen.

  Technisch tekenwerk in 3D

  3D-visualisaties geven een waarheidsgetrouw en fotorealistisch beeld van het interieurontwerp. Hal2 is als geen ander in staat een ontwerp om te zetten naar een detailleerde 3D-visualisatie. Voor een uiterst duidelijke impressie van het beoogde eindresultaat.

  Het ontwerp behoeft sfeer. Kleuren en gekozen materialen verduidelijken de beoogde sfeer voor diverse onderdelen binnen het interieurontwerp. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, volume, functie en vorm.

  Gedurende het gehele traject wordt de visuele uitstraling in materialen en kleuren voortdurend getoetst aan het oorspronkelijke concept. Past wat er is gekozen bij wat het concept uitstraalt?

  Hal2 neemt u de volledige uitvoering van een ontwerp uit handen. Van overleg met de aannemer tot afstemming met vakman die de vloer komt leggen. We zijn het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever en voor de leveranciers. We sturen de uitvoerende partijen aan, hebben overleg met de (onder-)aannemers en bewaken de planning. Korte lijnen laten het proces zo soepel mogelijk verlopen.

  De voorbereiding van een bouwproject is een proces waarbij veel partijen en disciplines betrokken zijn. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen een bepaalde periode, én binnen het beschikbare budget te realiseren. Hal2 coördineert en begeleidt projecten van A tot Z, inclusief raming en planning.

  Naast een passend ontwerp is de bouwkundige begeleiding van het project van wezenlijk belang. Akoestiek is een belangrijk aspect van een goede werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken. Een op maat gemaakt lichtplan garandeert optimale verlichting op elke (werk)plek. De luchtkwaliteit heeft grote invloed op het welbevinden en de gezondheid van mensen in de ruimte. Hal2 levert en monteert talloze oplossingen voor het aanvoeren van verse lucht, het afvoeren van verontreinigde lucht en de verwarming en koeling van verschillende ruimtes. Daarnaast beschikt elke werkplek over de benodigde elektra- en data-aansluitingen en wordt inbraakbeveiliging geïmplementeerd.

  Meer projecten