Ontspannen Hal2

horeca

Relaxed en sfeervol! Dé ambiance waar je op zit te wachten als je behoefte hebt aan ontspanning. Hapje eten of samen gezellig wat drinken, liefst in een passende omgeving. Een omgeving die we bij Hal2 als geen ander kunnen creëren. Voor zowel binnen als buiten snappen we waar het om gaat en vertalen we dat in die gewenste sfeer.

Lunchen en ontspannen in uniek en inspirerend bedrijfsrestaurant

Bedrijfsrestaurant Royal Agio Cigars

Interieurontwerp restaurant

Type object horeca

Werkoppervlakte 270 m2

Locatie Duizel

 

volledig project

Royal Agio Cigars behoort tot één van de grootste sigarenfabrikanten in Europa met merken als MEHARI’S, PANTER, BALMORAL en DE HUIFKAR.
Ieder jaar worden er zo’n 750 miljoen sigaren geproduceerd en verkocht. Agio levert deze sigaren aan meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft circa 2.000 medewerkers. Agio is een familiebedrijf ontstaan in 1904 en onderscheidt zich door middel van zijn klantgerichtheid, geavanceerde technologie en hoge kwaliteitsstandaarden.

Hal2 ontwierp niet alleen de gehele kantooromgeving + vergaderruimtes, maar ook het bedrijfsrestaurant, de kern, waarin alle medewerkers samen komen. Het interieurconcept voor de kantooromgeving is doorvertaald naar het bedrijfsrestaurant. Zo haalden wij onze inspiratie uit de natuur, gebruikte een lichte basis, maar toch warme sfeer met natuurlijke structuren en patronen. Zo zijn de vormen van de zitjes in het midden geïnspireerd op de patronen die je ziet in sigarenbladeren. Verder hebben we gebruik gemaakt van subtiele kleur accenten en bijzondere structuren. Zo heeft de tegel bij de uitgifte en keuken een bijzondere textuur en patroon, welke je pas goed opvalt zodra je dichterbij komt. De vloer heeft een honingraat structuur, welke speels overloopt in een mooie eiken houten vloer.

Het resultaat is een unieke en inspirerende ruimte, waar medewerkers samen komen en waarin de natuur een belangrijke rol speelt.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Duurzaamheid Klimaatbeheersing Ontwerpstudio en showroom Onze merken Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Verlichting en elektra Vloeren, wanden en plafonds
Interieurontwerp restaurant

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Bruisende herinrichting bedrijfsrestaurant in hartje Eindhoven

Volledige restyling en interieurontwerp voor het bedrijfsrestaurant bij Greenhouse Group

Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Type object horeca

Werkoppervlakte 265 m2

Locatie Eindhoven

 

volledig project

Bruisende herinrichting

Voor Greenhouse Group ontwierpen wij een volledige nieuwe bruisende herinrichting voor het bestaande bedrijfsrestaurant.  Gezien het feit Greenhouse Group de afgelopen jaren zo explosief is gegroeid was ruimte gebrek een belangrijke reden voor de herinrichting. Hal2 heeft gezocht naar slimme oplossingen om een dynamisch en inspirerend interieur te creëren  waarbij de ruimte zo goed mogelijk wordt benut.

Een belangrijke wens was om de grote ruimte multifunctioneel te kunnen benutten, waarbij op een snelle manier de ruimte kan worden omgetoverd tot een presentatie ruimte of grote borrel ruimte. Wij ontwierpen een podium waaraan mensen kunnen zitten als de ruimte wordt benut als lunchruimte, maar welke functioneel kan worden gebruikt als podium als er een seminar wordt gegeven. De grote lange tafels in de ruimte staan op wielen en kunnen onder het podium worden geschoven, zo kan op een snelle manier de ruimte worden leeggemaakt en ontstaat er zitplekken voor ca 100 personen. De wandopstellingen geven de ruimte een dynamische en gemoedelijke sfeer. Mede door het toepassen van hoge boomstamtafels met zitjes aan de wand krijgt de ruimte een wat natuurlijkere uitstraling mee.

Urban uitstraling

De bestaande kantoorinrichting van Greenhouse Group is geïnspireerd op het verkeer, dit concept hebben we subtiel doorgevoerd in de uitstraling van het bedrijfsrestaurant. Zo is er een grote uitgifte/bar welke geïnspireerd is op een foodtruck/ container waar men tijdens de lunch diverse gerechten kan halen en tijdens een borrel opstelling drankjes kan halen. De tafelbladen aan de ramen hebben een grafisch thematisch patroon welke doorloopt als de tafels naast elkaar staan. De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling. De wand met planten in de grotere lunchruimte zorgt juist weer voor een natuurlijke uitstraling, het resultaat is een inspirerende bruisende herinrichting waarin men gezellig samen komt in de lunchpauze in hartje Eindhoven.

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Ontwerpstudio en showroom Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Vloeren, wanden en plafonds
Bruisende herinrichting Greenhouse Group

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ De bakstenen wand in de kleinere lunchruimte geeft een mooi contrast met de donkere kleur van de uitgifte en geeft deze ruimte een Urban uitstraling, terwijl de wand met planten zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een mooi contrasterend geheel ”
Braziliaans genieten in de Peel

Interieurontwerp en concept Cascara Rodizio grill & bar te Sevenum

Interieurontwerp Grillrestaurant Turfhoeve

Type object Restaurant

Werkoppervlakte 550 m2

Locatie Sevenum

 

volledig project

Braziliaans genieten in de Peel

Bij Cascara Rodizio grill & bar in Sevenum gaat het om de Braziliaanse beleving. Cascara Rodizio onderscheid zich van een steakhouse door alle elementen van een Braziliaanse avond samen te brengen in één concept. De Passadores zijn de koks aan tafel, zij verplaatsen zich de hele avond door het restaurant heen om voor iedere gast aan zijn of haar tafel een vers gerild stuk vlees of vis van de spies te snijden.

 

De voormalige schuur heeft een flinke metamorfose ondergaan om deze Braziliaanse sfeer te kunnen uitademen. Om de ruimte intimiteit uit te laten stralen is er gespeeld met licht en donker contrasten. Zo is er voor gekozen om de volledige kap donker uit te voeren en de vloer juist een lichte kleur te geven. Ook zijn er diverse ‘eilanden’ gecreëerd door middel van eiken vlonders, waardoor er gezellige hoekjes ontstaan welke toch nog enige privacy bieden in de grote ruimte. Er zijn stoere accenten gecreëerd in de ruimte door het gebruik van staal en eiken hout. De bar is hier een goed voorbeeld van, waarbij de hele voorzijde is voorzien van strekmetaal welke van achter mooi wordt uitgelicht. De uitgifte meubels zijn geïnspireerd op een slagers hakblok waarin dezelfde staal- en hout accenten terugkomen.

Het eindresultaat is een gezellige sfeer met stoere, industriële accenten. Een warme en ongedwongen ambiance waar men zich meteen thuis zal voelen!

 

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Ontwerpstudio en showroom Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D Verlichting en elektra Vloeren, wanden en plafonds
Interieurontwerp Grillrestaurant Turfhoeve

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Om de ruimte intimiteit uit te laten stralen is er gespeeld met licht en donker contrasten. ”
Dineren en wijn proeven in ongedwongen lichte, warme sfeer

Interieurontwerp en uitvoering Restaurant en wijnwinkel Somm

Interieurontwerp en uitvoering restaurant Somm te Uden

Type object Restaurant en wijnwinkel

Werkoppervlakte 310 m2

Locatie Uden

Aantal ruimtes 2

 

volledig project

Dineren en wijn proeven in ongedwongen lichte, warme sfeer

Toen de twee heren van Somm een mooi pand op het oog hadden in Uden voor een nieuw concept voor een restaurant en wijnwinkel schakelde zij Hal2 in voor een interieurontwerp. Het jonge duo voert een leuk uniek concept door binnen de restaurant branche. Naast het serveren van kleine gerechtjes welke je kan delen met familie en vrienden, bieden zij een uitgebreid wijn assortiment van wel 150-200 wijnsoorten. De wijnen die je proeft tijdens het eten kun je in de naastgelegen wijnwinkel kopen.

Bij binnenkomst hebben de gasten een ruime ontvangst waar ook geborreld kan worden aan hoge tafels en lage comfortabele zitjes. De eyecatchers in deze ruimte zijn de donker blauwe bar met subtiel lijnenspel en de mooie hoge nok, waar Hal2 opvallende kartonnen hanglampen in diverse vormen en afmetingen heeft gehangen die de hoogte benadrukken. Eenmaal in het restaurant bieden de diverse zitjes leuke ongedwongen plaatsen om te genieten van een goed diner. De verschillende kleuren en soorten stoelen voeren een mooi contrast met de frisse warme kleuren op de strakke wanden. Ook verlichting speelt een grote rol in het interieur, zo heeft Hal2 een mooie gebalanceerde mix weten te maken van verschillende hang- en wandlampen.

In de wijnwinkel is het interieur van het restaurant doorgevoerd, zo staat ook hier bijvoorbeeld een opvallende donker blauwe bar. De grote presentatie kast uitgevoerd in vuren hout, voert het lijnenspel van de bar mooi door. Hierdoor ontstaat er een dynamische en unieke manier van presenteren, wat voor Somm ook een belangrijk aandachtspunt is. De grote boomstamtafel van ruim 4,4 meter lang staat als een pronkstuk in de wijnwinkel waaraan Somm wijnproeverijen organiseert.

Het resultaat is een fris hedendaags interieur met subtiele warme kleur accenten, waar men ongedwongen kan genieten van goed eten en prachtige wijn.

Producten en diensten:

Conceptontwikkeling en materialisatie Ontwerpstudio en showroom Projectbegeleiding Technisch tekenwerk in 2D en 3D
Interieurontwerp en uitvoering restaurant Somm te Uden

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
“ Het resultaat is een fris hedendaags interieur met subtiele warme kleur accenten, waar men ongedwongen kan genieten van goed eten en prachtige wijn. ”
Bourgondisch pauzeren in het groen

Ontwerp en realisatie Driessen HRM brasserie en atrium, te Helmond

Interieurontwerp bedrijfsrestaurant Driessen HRM

Type object Ontspanningsruimtes

Werkoppervlakte 640 m2

Locatie Helmond

Aantal ruimtes 2

 

volledig project

Bourgondisch pauzeren in het groen

Naast het inrichten van de nieuwe vleugel van het hoofdkantoor in Helmond en de vestigingen van Driessen HRM heeft Hal2 ook een heel bijzonder bedrijfsrestaurant en binnentuin in mogen richten. Het thema ‘Bourgondisch’ en ‘groen’ staan centraal in het interieurontwerp.

Voor de nieuwbouw werd de U-vorm van het bestaande pand gespiegeld. Zo ontstond er een open binnenhof tussen beide vleugels, een atrium. Hal2 stelde voor hier een groene, informele ontmoetingsplaats van te maken. Hal2 ontwierp de ranke verbindingsbrug tussen de oud- en nieuwbouw en maakte van het atrium een ‘buitenkamer’. Overal zijn knusse zithoeken gecreëerd, zodat het er, ondanks het formaat van de ruimte, altijd ‘gezellig’ is. In het atrium is een tuinhuis gebouwd van twee verdiepingen met daarin een bar. Het tuinhuis staat middels de doorlopende eikenhouten vloer in verbinding met de brasserie.

De brasserie heeft een eigen uiterst professionele keuken en kan zowel de dagelijkse lunchgasten bedienen als grote bijeenkomsten cateren. Medewerkers kunnen er vergaderen lunchen, bijkomen en/of bijpraten in de pauze. Bijzonder is de speciaal voor Driessen gemaakte print op de koof boven de keuken. Hierop staan prachtige tekeningen en handgeschreven namen van onder andere typisch brabantse gerechten. De enorme op maat gemaakte neo-chesterfieldbanken, de langste is 11 meter, nodigen uit om gezellig aan te schuiven. Het atrium wordt ook ingezet als feest- en evenementenlocatie voor Driessen HRM.

Download PDF publicatie

 

Interieurontwerp bedrijfsrestaurant Driessen HRM

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Ontmoeten en ontspannen in Lokaal Brabantia (Wooninc.)

Volledig ontwerptraject nieuwbouw ontmoetingsruimte voor Wooninc te Waalre

Interieurontwerp Lokaal Brabantia

Type object horeca

Werkoppervlakte 280 m2

Locatie Waalre

Aantal ruimtes 2

 

volledig project

Ontmoeten en ontspannen in Lokaal Brabantia

Wooninc. biedt het woonconcept Wooninc.Plus in totaal 11 woongebouwen in Eindhoven en omgeving. Met dit woonconcept wil Wooninc. senioren de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en stimuleert het ontmoeten van anderen en burenhulp. In ieder Wooninc.Plus gebouw is er een ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd zodat bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen treffen. Op deze manier probeert Wooninc. een bijdrage te leveren aan het tegengaan van vereenzaming.

In Aalst, op de plek waar ooit een Brabantia fabriek stond, is ook een Wooninc. Plus appartementencomplex verrezen. Ook in dit pand is een ontmoetingsruimte gecreëerd. Hal2 bedacht hiervoor de toepasselijke naam ‘Lokaal Brabantia’. Een ruimte voor activiteiten en ontmoeten, voor bewoners en buurtbewoners. In ‘Lokaal Brabantia’ is het mogelijk een kopje koffie of thee te drinken en op een aantal vaste dagen in de week kan er worden gegeten.

Hal2 heeft deze ruimte met een knipoog naar de Brabantiageschiedenis ingericht. Het meubilair, het kleurgebruik, het behang, de vloeren, de accessoires, alles doet denken aan toen. Toch oogt de ruimte niet ouderwets. De ruimte is gezellig en eigentijds, een heerlijke plek om even bij te praten, een kopje koffie te drinken of een hapje te eten. In het interieuradvies is rekening gehouden met de mensen die slecht ter been zijn en er is plek vrijgemaakt voor een biljarttafel.

Interieurontwerp Lokaal Brabantia

Echt alles weten over dit project

Laat dan hier even je gegevens achter
Interieurontwerp Lokaal Brabantia