We horen graag over jouw project.

  Hallenweg 2
  5615 PP Eindhoven
  The Netherlands

  +31 40 29 100 28 info@hal2.nl

  Verbouwen van uw kantoor

  Hal2 heeft veel ervaring met het verbouwen van zowel grote als kleine kantoren. Hal2 ontwerpt ook voor uw kantoor een op maat plan, compleet aangepast op uw persoonlijke wensen. Hal2 kan ook voor uw kantoor de volledige begeleiding van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen.

  Kennis en kunde in kantoor verbouwingen

  Hal2 heeft in de loop der jaren veel mooie kantoorprojecten aan haar portfolio mogen toevoegen. Door de jarenlange ervaring met grote en kleine kantoorprojecten heeft Hal2 veel know-how opgedaan op het gebied van kantoren verbouwen. Bekijk voorbeelden kantoorprojecten

  Een waaier aan mogelijkheden

  Als de basis van het nieuwe ontwerp staat kan er gekeken worden naar materialisatie. Hal2 maakt hierbij gebruik van alle denkbare materialen. In de showroom van Hal2 is al het stalenmateriaal van alle mogelijke merken voor handen en bieden wij u een ruime keuze in bijvoorbeeld vloer- of wandafwerking. Hal2 kiest er voor om te werken met hoogwaardige producten en merken. Er is keuze in diverse prijsklasse waardoor er altijd iets naar wens te vinden is.

  
Duurzaamheid

  Ook voor specifieke wensen op het gebied van duurzaamheid heeft Hal2 de kennis in huis om een passend ontwerp neer te zetten. Hal2 houdt de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen nauwlettend in de gaten. Steeds meer leveranciers werken met eerlijke materialen en producten. Hal2 probeert, in samenwerking met de opdrachtgever, te streven naar een zo duurzaam mogelijk project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van recyclebare en afbreekbare materialen, maar ook aan het toepassen van producten uit de regio.

  duurzaam interieur

  Interieur en verlichting van uw kantoor

  Naast het leveren en monteren van scheidingswanden, leveren we ook vloeren en plafonds in oneindig veel soorten, maten en materialen. Ook de akoestiek in een ruimte is een belangrijk aspect van een goede woon- /werkomgeving. Naast het toepassen van geluidsabsorberende vloerbedekkingen en plafonds, zijn er nog talloze andere oplossingen om de akoestiek optimaal te maken.

  Goede verlichting is essentieel voor een fijne werkplek of een sfeervolle woning. Wij leveren creatieve lichtplannen en adviezen voor zowel functionele als decoratieve verlichting in een ruimte.

  Elektra en klimaatbeheersing voor uw kantoor

  Naast een interieuradvies voor verlichting kunnen wij alle elektrotechnische werkzaamheden begeleiden en uitvoeren. Denk daarbij aan de montage van decoratieve en functionele verlichting, elektra/data-aansluitingen voor werkplekken, inbraakbeveiliging en klimaatbeheersing.

  Hal 2 | Design & Build

  De kosten van een kantoorverbouwing

  Wat kost een verbouwing van uw kantoor? Dat ligt geheel aan uw wensen en/of eisen. Hal2 werkt graag met een duidelijke budgettering. Door het maken van een globale kostenraming weet een klant altijd waar hij aan toe is en kan een budget worden vastgesteld of bijgesteld. Tijdens het bouwproces zal Hal2 het budget monitoren en tijdig alarmeren als er overschrijding dreigt; budgetmanagement. Meer over de kosten van een verbouwing

  Ontmoet het Hal2 team

  Neem eens vrijblijvend contact op met het Hal2 team. Bespreek uw wensen en ideeën, kom langs op de Hallenweg 2 te Eindhoven of maak een afspraak op uw locatie. Alles over Hal2, ons team, onze referenties en onze contactgegevens